Anamaria Vasile

Andra și Cătălin Măruță o sărbătoresc pe fiica lor Eva! Micuța a împlinit 4 ani: „Îngerașul nostru cu cârlionți”

Andra și Cătălin Măruță aniversează astăzi cel mai mic membru din familia lor. E vorba despre Eva Măruță, fiica lor care s-a născut în urmă cu patru ani de zile. Este sărbătoare mare așa că i-au transmis un mesaj emoționant. 

În urmă cu patru ani de zile, la un sputal din București, Eva venea pe lume. Andra și Cătălin o așteptau cu brațele deschise. Iată că au trecuyt ani de zile de atunci, iar fetița s-a făcut mare, își surprinde părinții în fiecare zi, uneori cu vocea ei, uneori cu trăznăile pe care le face.

Mama ei a scris un mesaj emoționant în mediul online, a postat și câteva poze care dovedesc cât de mult se iubesc.

„De patru ani suntem patru! Ingerasul nostru cu cârlionți a venit sa întregească echipa, să ne învețe pe toți că putem iubi mai mult! E o sora dulce pentru David si o scumpete de fiică pentru noi. La mulți ani, Eva!”, a scris Andra în mediul online.

Și Cătălin Măruță a publicat un mesaj: „Eva împlinește patru ani! Ii mulțumesc că m-a învățat toate printesele, toate nuantele de roz, toate felurile de fundite, că mă topește cu o singură privire. M-a făcut un om mai bun, mai întreg. Te iubesc, îngeraș! „

Cătălin Măruță intră în concediu. Când revine pe micul ecran: ‘S-a terminat încă un sezon’

La Măruță este una dintre cele mai longevive emisiuni de divertisment de la PRO TV, iar la finalul acestei săptămâni, în ultima ediție din această vară, telespectatorii vor avea parte de distracție, muzică bună și invitați speciali.