Anamaria Vasile

E incredibil cum şi-a dat Andreea Mantea seama că e însărcinată! „Am simţit că este cineva deranjat de durerea pe care eu o simt”

Andreea Mantea a fost binecuvântată cu un băieţel adorabil, inteligent şi frumos, pe care-l îndrăgeşti de prima oară când îl vezi.

Micuţul în vârstă de trei ani şi jumătate este „universul” vedetei Kanal D, după cum chiar ea povesteşte, şi are o relaţie minunată şi cu tatăl lui, luptătorul Cristi Mitrea.

Iar când o auzi pe amfitrioana show-ului matrimonial „Puterea Dragostei” povestind despre momentul în care şi-a dat seama că a rămas însărcinată, cum ar zice Andra Măruţă, ţi se face pielea de găină.

Andreea Mantea a spus cum şi-a dat seama că e însărcinată.”Am simţit şi că este băiat”

Era într-o seară, mergeam liniştită cu maşina, iar pe sensul celălalt o maşină şi-a schimbat banda şi farurile au venit spre mine, dar brusc. În momentul acela m-am speriat, am luat mâinile de pe volan şi le-am dus la burtă în ideea să protejez ce e acolo. Mai mult de atât este că am simţit că este băiat. Ţin minte şi acum. Aveam programare la cosmetică. Mi-am revenit repede şi mă întrebam eu pe mine: Ce am făcut? De ce am făcut asta? Ce se întâmplă cu mine? Ce am vrut să fac? Am zâmbit undeva înlăuntrul meu, gândindu-mă că poate într-adevăr aş fi însărcinată, dar nu am vrut să mă gândesc prea mult. În momentul în care am ajuns la cosmeticiană, am simţit că durerea respectivă nu se mai duce aşa cum se ducea în mod normal, am simţit că se duce la el. Şi atunci am ştiut sigur că sunt însărcinată pentru că am simţit că este cineva acolo care e deranjat de durerea pe care eu o simt. Şi i-am zis fetei: „Gata, hai să nu mai continuăm!“ Am inventat nişte scuze. Nu aveam cum să-i zic: „Ştii, cred că eu sunt însărcinată, simt eu că-l deranjează şi aş vrea să ne oprim“. Am ieşit de acolo, ştiam că e o farmacie pe colţ, m-am dus repede, când am văzut câtă lume era am renunţat. Am sunat o prietenă să-mi ia un test de sarcină şi m-am dus la ea să-l fac. Nici măcar lui Cristi (n.r Cristi Mitrea, tatăl lui David) n-am vrut să-i zic până n-am fost sigură„, a povestit vedeta Kanal D în urmă cu ceva timp.