Anamaria Vasile

Andreea Bălan, o mămică exemplară! Ce mesaj i-a transmis Ellei, după căsătoria cu George Burcea: „A fost ambasadorul iubirii noastre”

Ieri a fost o zi plină de emoții pentru Andreea Bălan și pentru George Burcea, căci cei doi au ajuns în fața ofițerului de stare civilă, acolo unde au spus cel mai hotărât „da” din viața lor. Alături le-au fost prietenii, dar și cele două fetițe, Ella și Clara, care au atras toate privirile.

Andreea Bălan s-a căsătorit civil ieri cu George Burcea, iar evenimentul a fost unul superb, plin de emoție și fericire. Alături de ei au fost și cele două fiice ale lor, Ella și Clara, pe care frumoasa artistă a avut grijă să le asorteze cu ținutele purtate de ea și George Burcea. Mai mare fiind, Ella a înțeles mai multe din cununia mamei sale și s-a bucurat la vederea oricărui lucru din cadrul evenimentului.

Pe contul ei de Instagram, Andreea Bălan a postat mai multe fotografii emoționante cu Ella, dar și cu George Burcea și micuța Clara, dar a avut, în special, un mesaj pentru fiicele sale.

„Fericirea ei este sublimă, Ella ne-a unit și ea a fost ambasadorul iubirii noastre❤️ Într-o zi și noi vom fi alături de ea și de Clara așa cum ele au fost împreună cu noi în această zi minunată👨‍👩‍👧‍👧❤️” a scris Andreea Bălan, pe Instagram, acolo unde a postat fotografiile emoționante.


Andreea Bălan, superbă în ziua cununiei civile

Pentru o zi atât de importantă, Andreea Bălan nu putea fi altfel decât superbă. Vedeta a ales o rochie extrem de elegantă, care îi pune în valoare silueta și care cu siguranță a atras atenția tuturor. Machiajul a fost unul destul de natural, căci Andreea Bălan preferă lucrurile simple și de bun gust, iar coafura a fost elementul care a întregit apariția de senzație.

Andreea Bălan a optat pentru o rochiță albă, extrem de frumoasă, finuță și elegantă, care îi venea de minune. Artista a avut părul coafat bucle lejere și a avut un accesoriu superb din perle.