Anamaria Vasile

Feli, mesaj plin de regret pentru fostul iubit: „Cineva a ajuns să sufere din cauza mea!”

Feli este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi, însă pe cât de ușoară-i pare viața, pe atât de complicată a fost. Vedeta a trecut prin multe încercări, însă a avut mereu curajul de a se afișa fără perdea, exact așa cum este și de a le spune fanilor săi doar adevărul în ceea ce o privește.

Feli are o familie minunată, un iubit pe care se bazează și pentru care are sentimente puternice și o fetiță superbă, pe nume Nora Luna. Artista este extrem de fericită, căci iubirea și liniștea sunt elemente importante în viață, însă lucrurile nu au stat tot timpul așa în viața lui Feli.

Pe contul ei de Instagram, artista le-a povestit fanilor povestea melodiei „Timpul”. Feli a mărturisit că a avut un iubit pe care l-a făcut să sufere, că a învățat din greșeli și, atunci când a fost cazul, a plătit pentru greșelile pe care le-a făcut.

„Februarie 2016
Mă încearcă multe sentimente când îmi aduc aminte de piesa Timpul. Este o piesă inspirată din viața mea, într-un punct în care acum mulți ani în urmă ieșisem dintr-o relație în care cineva a ajuns să sufere din cauza mea. Urât sentiment să știi și să simți că ai rănit inimă cuiva, și simt acum când scriu aceste rânduri să îmi cer iertare.
Îmi pare rău și îmi cer iertare tuturor oamenilor pe care i-am rănit voit și nevoit. De cele mai multe ori nevoit, iar voit…lovind din inimă rănită” a scris Feli, pe Instagram.

Mai mult, artista a mărturisit că de când există Cătălin în viața ei, totul are un alt sens și a înțeles ce înseamnă, cu adevărat, iubirea.

„Mulțumesc, viață! Pentru tot ce îmi iei, pentru tot ce îmi oferi! Că prin tine Dumnezeu lucrează să mă facă fericită!
Acum iubesc sincer și sunt iubită cald și sincer.
După iubiri și dezamăgiri frumoase, eu l-am întâlnit pe Cătălin. Acum ușor, ușor se așează totul!” a mai completat Feli.