Anamaria Vasile

Andreea Bănică, pusă la zid de internauți din cauza machiajului strident. Ce replică a dat artista?

E de atâția ani în branșă, încât Andreea Bănică știe deja cum să se pregătească singură pentru orice tip de eveniment. De aceea, de multe ori, nici nu apelează la vreun stilist ori make-up-artist înainte de vreo apariție publică. Totuși, internautele au pus-o la zid pe artista din cauza machiajului ales pentru un astfel de eveniment.

Vedeta a postat, ieri, pe rețelele de socializare, o fotografie surprinsă în timp ce se îndrepta spre eveniment. Mândră de abilitățile sale în ale machiajului, Andreea a postat o fotografie-portret, în care le arăta tuturor cum s-a machiat. Din păcate pentru ea, multe dintre cele care o urmăresc n-au apreciat munca ei și i-a reproșat că a exagerat cu iluminatorul.

”N-am văzut în viața mea așa ceva pe față” ori ”Cam mult machiaj pentru o zi”, au fost doar dintre comentariile lăsate de internaute Andreei. Evident, la asemenea remarci, artista n-a rămas fără replică. ”Nici nu vei avea parte de așa ceva!”, ”Ce probleme ai? Pot să-mi pun cât machiaj vreau!!! Tone!!! E clar, habar nu ai cine sunt, ce fac….nu mă plimb pe străzi machiată ca ptr tv și chiar dacă ar fi așa este fix problema mea. Nu iți place, nu te uiti! Punct”, au fost replicile date de vedetă celor două remarci.