Anamaria Vasile

Oana Zăvoranu, foc și pară: ”Mai lăsați selfie-urile afectate și drame că…” Ce a supărat-o pe vedetă

Despre Oana Zăvoranu se știu multe lucruri, însă printre cele mai importante se numără dragostea ei pentru animale. Vedeta TV a militat dintotdeauna pentru drepturile necuvântătoarelor și asta face și acum. Zăvo e foc și pară pe cei care doar pozează în iubitori de animale și nu dau o mână de ajutor când e cazul.

În stilu-i caracteristic, Oana a postat un mesaj kilometric pe Instagram pentru a le atrage atenția tuturor celor care se dau iubitori de animale, dar nu ajută. ”Ce n-am înțeles eu, da deloc, este de ce nicio persoană publică, că dacă zic vedetă limitez aria, nu a ținut să se alăture campaniei de salvare a animalelor chinuite și omorâte de bulangii ăștia patentați.”, își începe ea pledoaria.

Desigur, discursul ei escaladează și trece rapid la jigniri. ”Sărăciilor, chiar nu aveți timp un minut să semnați o petiție când aveți link-ul la nas? Că pozați toate cu căței, vă dați mari iubitoare, veniți cu ei pe la TV… Mai lăsați selfie-urile afectate și dramele că vi s-au rupt unghiuțele zoioase, pozele cu mâncare… nehalitelor ce sunteți. Și puneți mțna să faceți bine unor suflete nevinovate, fi-r-ar mama voastră de troglodite rapandule, care face umbră pământului degeaba”.