Anamaria Vasile

Andreea Marin, apel către operatoarea și polițistul care i-au răspuns Alexandrei Măceșanu la 112: ”Le e bine în propria piele, știind la ce a condus indiferența lor?”

Tragedia fetiței ucise de monstrul din Caracal a zguduit toată țara și a pus pe jar toate mamele de fete. În această situație se află și Andreea Marin, mama Violetei, în vârstă de 11 ani. Vedeta a fost revoltată de atitudinea celor care au preluat apelul disperat al Alexandrei Măceșanu la 112.
De aproape două săptămâni, toată țara este pe jar. Nicio mamă nu se mai simte în siguranță penru copiii ei de când monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a răpit-o, violat-o și ucis-o pe Alexandra Măceșanu, adolescenta de 15 ani. Revoltător este și faptul că fetița a reușit, printr-o minune, să sune la 112 pentru a cere ajutor, dar s-a lovit nu doar de un proces greoi, dar și de atitudinea de neconceput a operatoarei și polițistului care au preluat apelul disperat al copilului.

Andreea Marin, apel către cei ce i-au răspuns Alexandrei Măceșanu la 112

Andreea Marin, mama unei fetițe de 11 ani, Violeta, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care își manifestă revolta la adresa celor ce i-au răspus Alexandrei la 112.

‘Revolta interioară, identificarea cu durerea părinților, fiind și eu părinte, mi-au adus nopți nedormite și un blocaj, pe care eu rar l-am trăit. Am fost incapabilă să formulez o opinie coerentă, știind că ea e umbrită de un acut sentiment de… intuneric, ca să folosesc un termen decent. Nu aș vrea să spun câte scenarii dezarmante îi trec unui părinte prin minte, când fără să vrea se gândește la situații prin care ar putea trece propriul copil. (…) Pun o întrebare: acestor ‘persoane’ ce se aflau la celălalt capăt al firului când această fetiță înspăimântată a sunat cerând ajutor, probabil părinți și ei, le e bine în propria piele, știind la ce a condus indiferența și lipsa lor de omenie, pur și simplu? Cum au fost sancționați, pentru că au ‘ținut linia ocupată’ fără niciun rost? Cum se mai privesc în oglinda și în ochii celor din jur?!’, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.