Anamaria Vasile

Mărturiile halucinante ale lui Dincă cu privire la Luiza: «I-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea că nu vrea»

Cazul presupuselor crime din Caracal devine din ce în ce mai controversat. Deși suspectul de crimă Gheorghe Dincă a recunoscut că a avut două victime, avocatul lui a explicat că din declarațiile sale nu se poate stabili exact dacă inculpatul vorbește despre cea de-a doua fată dispărută, Luiza Melencu, sau nu, având în vedere că acesta nu își aduce aminte cu exactitate nici măcar culoarea părului acesteia.

Totuși, într-o conversație cu anchetatorii, Dincă le-a mărturisit acestora că el le-a răpit pe cele două fete fiind convins că ele ar fi prostituate. Anchetatorii implicaţi în cercetarea cazului fetelor răpite la Caracal iau în calcul varianta ca Gheorghe Dincă să fi omorât şi alte femei în urmă cu mai mulţi ani, plecând de la premisa că acesta ar fi devzoltat o obsesie pentru femei, crezând că toate sunt „de moravuri ușoare”.

Dincă ar fi avut impresia că fetele sunt prostituate

Principalul suspect în Cazul din Caracal le-a spus anchetatirilor în timpul audierilor că era convins că cele două adolescente, Luiza şi Alexandra, ar fi fost prostituate şi că le-a oferit bani în schimbul serviciilor sexuale. Surse din cadrul anchetei spun că bărbatul în vârstî de 66 de ani arestat pentru crimă ura femeile în general, însă în special pe cele care-şi vindeau trupul. În ultimii ani, ar fi dezvoltat o obsesie: toate tinerele din ziua de azi sunt „curve”, potrivit Adevărul.

Declarațiile halucinante ale acuzatului de crimă

Aşa ar fi crezut şi despre Luiza, dar şi despre Alexandra, atunci când le-a luat la ocazie cu maşina personală. Dincă le-ar fi spus ambelor fete că vrea să întreţină relaţii intime cu ele. Suspectul a declarat la audieri că ambelor le-a oferit bani. „Au zis că-s fete cuminţi, dar am fost sigur că nu e aşa”, le-ar fi spus Dincă anchetatorilor.

Despre Luiza, criminalul a povestit că, atunci când a luat-o la ocazie, era foarte vorbăreaţă. În mintea lui bolnavă, a interpretat tot ce i-a spus fata aşa cum a dorit. „Zicea că a vrut sa scoată bani de la bancomat, că-i trimisese maică-sa. Când a zis că n-a reuşit să scoată banii, am ştiut că făcea aluzie să-i dau eu. Şi i-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea ca nu vrea”, a mai declarat Dincă.

Există posibilitatea ca Dincă să fi ucis multe alte fete, cu ani în urmă

Suspectul a mai declarat că Alexandra i-a refuzat categoric avansurile sexuale: „I-am aruncat 50 de lei pe bancheta din spate. Dar zicea că nu vrea”, le-a mai spus Dincă anchetatorilor. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca barbatul, cu ani în urmă, să fi ucis şi alte tinere care cu adevărat se prostituau. Până acum, Dincă, nu a recunoscut decât că le-a ucis pe Luiza şi Alexandra şi a susţinut că a fost un accident, că s-ar fi enervat, le-ar fi lovit puternic, acestea au căzut, s-au lovit şi şi-au pierdut viaţa.

Problema este în continuare că deși el spune că ar fi vorba de Luiza Melencu, anchetatorii nu sunt convinși că inculpatul știe cu exactitate profilul fetei, având în vedere că ei nu au găsit foarte multe indicii despre aceasta la fața locului, ci mai degrabă toate pistele duceau către Alexandra.