Anamaria Vasile

Anunțul momentului pentru cei care stau la bloc! Nicuşor Dan a spus clar. Schimbări importante în 2021

Nicușor Dan a făcut anunțul momentului pentru cei care stau la bloc! Conform informațiilor transmise marți, 26 ianuarie, de către primarul general al Capitalei, urmează să fie făcute schimbări importante în acest an.

re.

Conform celor scrise pe Facebook, Nicușor Dan subliniază că „de acum încolo lucrurile se vor face corect și transparent”.

Anunțul momentului pentru cei care stau la bloc
„Am continuat dialogul cu reprezentanții companiilor din domeniul modernizării și reparațiilor rețelelor și instalațiilor de termoficare.
La întâlnire au participat și astăzi 9 firme, iar discuțiile au fost despre cum putem aduce sistemul centralizat de termoficare la un nivel care să asigure condiții bune de trai în București.

Am reiterat apelul făcut către toți cei din acest domeniu, care știu că au capacitatea de a lucra la modernizarea sistemului de termoficare, să se implice, să știe că este nevoie de ei pentru a face ca lucrurile să se miște.

Dacă până acum piața termoenergetică a fost închisă, așa cum ne spun chiar constructorii din acest domeniu, promisiunea mea este că de acum încolo lucrurile se vor face corect și transparent.

Mi-am propus ca în acest an să definitivăm primii kilometri de rețea, din banii proprii ai municipalității. Urmează să demarăm și lucrările finanțate din cele 300 de milioane de euro bani europeni și începem cu zonele cele mai grav afectate.

Vreau ca locuitorii Capitalei să știe că fac tot ce este posibil pentru a duce la bun sfârșit acest plan, iar procedurile privind licitațiile le vom începe în cel mai scurt timp.

La PMB ușile sunt deschise și vom avea discuții cu reprezentanți din toate domeniile de activitate. Unul dintre obiectivele principale ale noii administrații este să asigurăm transparența activității din primărie, astfel încât cetățenii să știe în orice moment ce se întâmplă cu banii și orașul lor”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.