Anamaria Vasile

Aurel de la Insula iubirii are o nouă iubită: ”Nu ştiu cât o să pot să stau într-o relaţie”

Aurel de la Insula iubirii are o nouă iubită, însă nu se știe cât va dura relația lui. Fostul concurent de la show-ul de la Antena 1 nu mai vrea să audă nici de Diana, dar nici de Alexandra, pentru că acum, în viața lui, există altcineva.

Recent, Aurel de la Insula iubirii a postat și prima fotografie alături de iubita lui, însă a preferat să nu-i arate chipul celei care i-a furat inima. Concurentul le-a prezentat-o tuturor pe femeia de lângă el, însă stă cu teama de a nu călca strâmb.

„Este noua mea iubită! O relaţie serioasă, de asemenea. Nu ştiu cât o să pot să stau într-o relaţie, dar încerc să rămân într-o relaţie”a dezvăluit Aurel pentru spynews.ro

Aurel de la Insula iubirii a călcat deja strâmb

Deși este de puțin timp într-o relație, fostul concurent de la Insula iubirii a recunoscut că i s-au aprins călcâiele după o femeie mai mare decât el, care spre surprinderea tuturor are și copil.

„Sunt un bărbat matur şi trebuie să-mi asum, gata! Nu mai trebuie să mă ascund! Ea este iubita mea, dar weekendul ăsta am făcut o prostie. M-am îndrăgostit de o femeie mai mare ca mine şi are şi un copil… E întortocheat… Nu ştiu ce să fac, am o relaţie, dar gândul îmi e la alta (…) Se întâmplă… Weekendul ăsta, am întâlnit o femeie, s-a uitat de două ori în ochii mei… Eu, ca bărbat… m-am înmuiat! Recunosc până la capăt, sunt cinstit”a adăugat Aurel.