Anamaria Vasile

Bărbatul care a vorbit cu criminalul în timp ce acesta o ucidea pe Alexandra: „Mi-a deschis doar poarta!”

Gheorghe Dincă, criminalul în serie din Caracal, a şocat întreaga lume. Bărbatul, cunoscut de unii vecini ca un om săritor şi de alţii drept un om violent, a avut parte de o vizită „surpriză”, de la un prieten, care, în trecut, dormise în casa groazei.

Deşi iniţial s-a bâlbâit în afirmaţii, a zis că ba a ajuns la 12 după-amiaza, ba la 7 seara, într-un final, amicul lui Gheorghe Dincă s-a hotărât! La 7 jumătate seara s-a oprit în faţa porţii criminalului din Caracal, iar acesta din urmă nu l-a băgat în curte. Întrebat de Luis Lazarus dacă a auzit sau dacă a văzut ceva, vecinul a fost clar: NU!

În trecut, bărbatul a dormit la Gheorghe Dincă în casă timp de aproximativ trei săptămâni.

„Am venit aici la 7 jumătate seara şi am strigat la el. La 12 am fost să-mi iau mâncarea de la cantina socială. Mi-a deschis doar poarta, nu m-a băgat în curte. N-am văzut nimic! Nu era nimic. În spate (n.r. ar putea să ţină o fată ca să nu se audă), unde dormea el. (…) Când mă duceam cu bicicleta la cantină, în urmă, îmi închidea poarta şi mă controla în buzunare. Nu era sănătos. Dacă eu vă spun că nu ştiu nimic… ! Eu nu dormeam cu el în cameră. Am dormit la el cam trei săptămâni aşa.„, a povestit bărbatul pentru România TV.