Anamaria Vasile

Bianca și Alex Bodi s-au despărțit? Semnele care îi dau de gol pe cei doi

Oare i-a spus adio Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi, asta este întrebarea care se află pe buzele tuturor! Cei doi s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă în urmă cu o lună, însă lucrurile par nu a nu fi atât de roz în viața lor de cuplu.

Primul semn este că, în ultima fotografie postată pe Instagram, lipsește inelul de logodnă? Oare ce s-a întâmplat între cei doi porumbei? Știm că iubirea lor este cu năbădăi, cu multe împăcări și despărțiri. Al doilea semn este faptul că cei doi nu s-au mai afișat împreună, cel puțin nu pe rețelele sociale, iar ea își etalează degetul inelar fără dovada de iubire a soțului său.

Totodată, Alex Bodi a postat pe Instagram un mesaj care le-a dat multora de gândit, atașat la o filmare în care apare alături de fetița lui.

„Când alții aleargă după bunuri materiale ca să se simtă împliniți, eu alerg să-ți pun zâmbetul pe buze ca sa fiu cel mai fericit!!”, a scris Alex Bodi, pe Instagram.

Părinții lor nu au știut că se căsătoresc
„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim…nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui.

Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate… (martori, n.r.). A fost discutată de mai multă vreme (cununia, n.r.). Nu știu…(nuntă, n.r.). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală” a spus Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.