Anamaria Vasile

Maria Ciobanu s-a întors în România! „Ciocârlia muzicii românești” și-a pus viața în pericol pentru a reveni?

Maria Ciobanu s-a întors pe pământ românesc. „Ciocâria muzicii românești” a revenit în locul unde o cunoaște toată lumea, în România, iar admiratorii sunt în extaz.

Maria Ciobanu a lipsit din România timp de doi ani de zile, iar recent a venit acasă, unde s-a bucurat cel mai mult de timpul petrecut alături de familie. Artista nu a uitat nici de fani, cărora le-a transmis un mesaj pe Facebook.

„Dragii mei, sunt fericită că mă aflu din nou aici printre voi, românii mei iubiți, de care mi-a fost atâta dor. Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc multă sănătate.”, a scris Maria Ciobanu.

Acesta este mesajul care a umplut inimile de bucurie miilor de români care o aprecieză pe Maria Ciobanu. Cu toate acestea, știm foarte bine că medicii din America au avertizat-o pe Maria Ciobanu să o lase mai ușor cu călătoriile lungi. Însă artista nu a ținut cont de aceste sfatur, iar dorul de casă a fost prea mare. Un zbor din Statele Unite ale Americii durează 15 ore, iar la vârsta respectabilă de 81 de ani nu este tocmai comod să călătorești pe distanțe atât de lungi.

Maria Ciobanu a cântat alături de fiica ei, în America
Maria Ciobanu a cântat pentru românii din America, alături de fiica ei. Camelia Ciobanu Filip nu a locuit tot timpul alături de mama sa… şi asta pentru că fiica artistei locuieşte în Los Angeles, acolo unde a aşteptat-o de fiecare dată cu braţele deschise pe Maria Ciobanu!

„Vreau să vă spun că nu am mai cântat deloc, deloc, de doi ani. Şi dacă nu mai exsersez sigur că instrumentul nu mai merge”, a spus Maria Ciobanu.