Anamaria Vasile

Boala incurabilă de care suferă Daniela Crudu: „M-am simțit foarte rău”

Deși este mereu veselă și cu zâmbetul pe buze, până și Daniela Crudu are probleme care nu-i dau pace. Frumoasa brunetă se cofnruntă chiar cu probleme de sănătate, destul de serioase și fără leac.

Daniela Crudu a oferit detalii despre starea sa de sănătate. bruneta a explicat ce i-au spus medicii la care a fost la control.

Daniela Crudu a aflat, nu acum multă veme, că suferă de o boală cruntă, cu care mulți oameni se luptă: diabetul.

Vedeta a ajuns, astfel, să urmeze un tratament strict, problemele ei de sănătate neoprindu-se aici.

„Am fost, mi-am făcut niște analize și mi-au descoperit diabetul. Fac un tratament de câteva luni cu niște pastile puternice. Am tratament, regim. Întâmplător am descoperit. M-am simțit foarte rău și am zis să mă duc să-mi fac analize. A zis că și la ovare am probleme. Eu n-am de-astea cu doctorul, nu-mi place să merg, mă tratez acasă”, a povestit Daniela Crudu, la „Xtra Night Show”.

A zis că și la ovare am probleme. Eu n-am de-astea cu doctorul, nu-mi place să merg, mă tratez acasă”, a declarat Daniela Crudu la o emisiune de la Antena 1. Daniela Crudu este una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Ea a pozat provocator în numeroase rânduri și și-a arătat trupul în cele mai incendiare ipostaze. De-a lungul anilor, Daniela Crudu și-a făcut numeroase operații estetice. De curând, în mare secret, Daniela Crudu a mers la o clinică de lux din nordul Capitalei, unde era programată să își facă liposculptură, o intervenție pentru evidențierea și modelarea taliei.

Daniela Crudu dezvăluie ce operații are

De la intervenții la față, până la silicoane noi și operații de modelare a corpului, Daniela Crudu a încercat aproape tot ce era de încercat.

Chiar ea a dezvăluit acest lucru, declarându-se un adevărat mic „cobai” pentru diverse proceduri.

„Tot ce apare nou, eu încerc. Eu sunt cobai. (…) Vreau să îmi lungesc picioarele, să îmi bag șuruburi. Bine, glumesc, dar chiar există. (…) Investesc în mine, n-am copii, n-am nimic”, a spus Daniela Crudu.