Anamaria Vasile

Sora Claudiei Pavel a intrat în Fermă pentru răzbunare

Concurenții care au mai rămas în Fermă au avut parte de o surpriză de proporții atunci când au văzut cine se alătură competiției. Sora Claudiei Pavel a intrat în concurs, iar scopul ei pare să fie Brigitte, pe care vrea s-o pună la punct după ce i-a atacat sora, eliminată în urmă cu o lună.

După ce a scăpat de rivalele Claudia Pavel şi Carmen Negoiţă, Brigitte Năstase s-a refugiat în braţele lui Florin Pastramă, alături de care este filmată în tot felul de ipostaze fierbinți.

Liniștea ei va fi zguduită însă de noua concurentă care a intrat în Fermă, nimeni alta decât sora Claudiei Pavel, Paula. Cea care a fost foarte revoltată când s-a uitat la televizor şi a văzut că fosta doamnă Năstase a acuzat-o pe sora sa, Claudia, că a avut o relaţie cu fostul ei soţ, Octavian Sfăt (n.r. decedat în 2002), pe vremea când avea doar 15 ani şi făcea parte din trupa Candy.

“Cred că a venit să se răzbune. Brigitte se simte cu musca pe căciulă şi încercă să îi intre pe sub piele, dar nu cred că pune botul Paula”, consideră Ioana Filimon.

“Mă bucur că este aici, acum nu ştiu dacă se bucură toata lumea. Ştim cu toţii vorba aia : cine sapă groapa altuia, cade singur în ea. Oare i-a venit momentul lui Brigitte să alunece singură în ea?”, este de părere și Diana Belbiță.

În vârstă de 41 de ani, Florin Pastramă și-a schimbat fotografia de profil de la Facebook cu o poză în care apare în timp ce o sărută pasional pe Brigitte Năstase, care este cu un an mai mare decât el. Acest gest a fost catalogat de mulți ca o declarație de iubire, având în vedere că nu este o imagine oarecare urcată pe cunoscuta platformă de socializare. Aceeași fotografie a fost postată de tânărul afacerist și contul său de Instagram, unde a scris următorul mesaj: “#noi #ferma #unnouinceput #protv #brigittenastase #florinpastrama #faraidinceai”.

Fanii lui Florin Pastramă s-au împărțit în două tabere: unii acceptă relația pe care o are cu Brigitte Năstare, iar alții, nu.

“Sper să fii fericit și felicitări”, “Nu te supăra, boss, da’ Raluca e piesă pe lângă Brigitte 😎😎”, “Superbi❤❤”, “Florin Pastramă, 52 cm biceps cald… Brriggite, 52 ani 💪😂”, “Unul e Florin Pastramă👍” sunt cinci dintre comentariile lăsate de internauți.