Anamaria Vasile

Bomba anului! „Vulpiţa” s-a îndrăgostit de Jador!? Uite ce i-a spus solistului când l-a sunat!

„Vulpiţa” s-a îndrăgostit de Jador?! Uite ce i-a spus solistului când l-a sunat!

Jador a părăsit casa Puterea Dragostei în urmă cu câteva zile, artistul având de onorat mai multe angajamente profesionale în România, Italia şi Gemania. Asta nu înseamnă însă că nu sunt şanse să-l vedem din nou, la emisiune, mai ales că are foarte mulţi susţinători care-si doresc cu ardoare întoarcerea favoritului lor. Până atunci trebuie să vă dăm altă informaţie “bombă” care are legătură cu celebrul solist.

În urmă cu puţin timp, acesta a primit un telefon care l-a şocat, pur şi simplu. Dar nu vă mai ţinem în tensiune şi-l lăsăm pe cântăreţ să povestească exact ce a discutat cu persoana respectivă. Deja ştiţi că este vorba despre „Vulpiţa”, căci i-am devoalat identitatea in titlu…Tânăra este un personaj controversat şi spumos despre care toata lumea vorbeşte, în ultima vreme.

„Vulpiţa” s-a îndrăgostit de Jador?! Mi-a spus că vrea să intre în casa Puterea Dragostei pentru mine”
„M-a sunat acum puţin timp o fată şi mi-a zis „Bună, sunt Vulpiţa!” Am rămas uimit pentru că numărul meu îl au doar colaboratorii, prietenii şi familia. Mi-a spus că vrea să intre în casa Puterea Dragostei pentru mine! Am căutat apoi pe google „Vulpiţa” şi am văzut cine este că, sincer să fiu, chiar nu ştiam”, a declarat Jador.

Se pare că Veronica din Blăgeşti s-a amorezat de Jador deşi a spus, în urmă cu câteva zile, că are o afinitate pentru Tzancă Uraganul, ba chiar a mers în studioul acestuia să dea o probă de dans. Şi-a schimbat însă planurile şi, potrivit spuselor artistului, acum îşi doreşte să intre în casa Puterea Dragostei şi speră că şi tânărul se va întoarce la Istanbul. Mai rămâne o problemă…Oare ce va face „Vulpiţa” cu soţul ei?

Jador le împărtăşeşte tot ce simte fanilor lui

„Buna dimineața jadorasii mei, și oamenilor de îmi ascultați muzica, va scriu aceste cuvinte din tot sufletul meu.
La începuturile mele doar mi-a plăcut de voi dar, acum m-am îndrăgostit și nu aveți idee cât de mult va respect și va iubesc !
Nu îmi vine sa cred cât de mult ma iubiți, sunt șocat!

Nu credeam ca pot iubi niște necunoscuți atât de mult, mi-as dori sa am timp pentru fiecare om care vrea sa îmi spună ceva !
Va iubesc și datorită vouă sunt ceea ce sunt și pentru voi o sa fiu ceea ce sunt! Va iubesc din toată inima mea !
Mulți spun ca puterea dragostei m-a făcut ceea ce sunt, într-adevăr așa este dar are 10% contribuție! Ceea ce astăzi m-a făcut sa fiu JADOR este Dumnezeu și voi oamenii mei scumpi și iubiți!

Citește și:
S-au certat, despartit, batut… si iar impacat! Acum e insa acum. Bodi a dat tuturor…
Andra a primit vestea anului, chiar la început de 2020: „Exact asta îmi doream”

Se spune ca atunci când te pui in pat ii scrii persoanei iubite tot ce simti! Eu va scriu vouă!”, a scris Jador acum ceva imp pe facebook.

Acum, suţinătorii artistului vor să iniţieze o petiţie online prin care să ceară întoarcerea în casă a favoritului lor.

Cântăreţul are mai bine de un milion de fani pe reţelele de socializare şi zeci de grupuri create de fanii lui. Fostul concurent de la Puterea Dragostei este, în acest moment, unul dintre cei mai iubiţi artişti din România.