Anamaria Vasile

Botezul micuțului Archie. Unde și când va fi botezat primul copil al Prințului Harry?

Ducii de Sussex se pregătesc pentru un moment special din viața lor: creștinarea primului lor copil. Reprezentanții lor au anunțat deja unde și când va avea loc botezul micuțului Archie Harrison Mountbatten-Windsor și e mai devreme decât de așteptai.

Potrivit informațiilor oficiale, Archie va fi botezat sâmbătă viitoare, pe 6 iulie, iar evenimentul va fi cât se poate de discret. El va avea loc la Capela St. George, de la Castelul Windsor, acolo unde s-au căsătorit și părinții lui, Meghan Markle și Harry de Wales. La eveniment vor participa puține persoane, fericiții părinți dorindu-și un eveniment discret, cu doar 25 de invitați.

Printre invitați se vor numără, desigur, prințul Wales și soția sa, Camilla Parker-Bowles, Ducele și Ducesa de Cambridge, alături de toți cei trei copii ai lor, bunica maternă a copilului, respectiv Doria Ragland, dar și nașii micuțului, care n-au fost încă numiți public. Se presupune că unul dintre nași va fi prietena lui Meghan, Jessica Mulroney, care va sosi tocmai din Toronto.