Anamaria Vasile

Brigitte și Florin Pastramă au plecat în luna de miere. Ce destinație de lux au ales

După nuntă, Brigitte și Florin Pastramă și-au făcut bagajele și au plecat în vacanta. Conform Viva.ro, cei doi s-ar afla in luna de miere in Maldive. Destinatia unde Brigitte si-a dorit de mult sa ajunga. Insa, ultimele  postari de pe conturile de socializare, cei doi s-au lasat fotografiati in aeroport in Turcia. Insa cei doi nu au plecat singuri. Alaturi de ei se afla cativa prieteni.


Pana in momentul de fata singurele imagini din renumita luna de miere este acest videoclip in care vedem marea si un mesaj pe care bruneta l-a transmis: „Calatoresc oriunde, oricand”

 

 

Fosta soție a lui Ilie Năstase este foarte fericită alături de actualul ei soț. Nunta celor doi a fost un real succes, iar invitații s-au distrat până dimineața. Brigitte și Florin Pastramă au avut nunta pe care și-au dorit-o dintotdeauna.

Brigitte Pastramă ar fi însărcinată
Potrivit informațiilor apărute în presă, Brigitte Pastramă este deja însărcinată, însă nu vrea să dezvăluie acest lucru deocamdată, pentru că își dorește ca totul să fie în regulă. Cel mai probabil, proaspăta soție a lui Florin Pastramă va da marea veste după 3 luni, atunci când bebelușul este în regulă și nu mai există niciun risc.

„Brigitte încă nu vrea să vorbească, pentru că vrea să fie sigură că sarcina decurge bine şi că nu sunt alte pobleme. Are o sarcină asistată de o clinică privată şi de aceea nu are voie să meargă nici foarte departe de casă în luna de miere, nici să zboare cu avionul. Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme, înainte ca totul să fie în regulă’, au declarat surse apropiate vedetei pentru click.ro.