Anamaria Vasile

Când eşti însărcinată, stai şi dirijezi! Diana Dumitrescu dă ordine în plină stradă, bărbatul ei execută! Cum au fost surprinşi cei doi

Mai are puţin şi naşte, dar nu renunţă la activitate! Pentru asta are ajutoare. Diana Dumitrescu a fost surprinsă în plină stradă în timp ce-i dirija pe cei care o ajutau cu diferite lucruri.

Diana Dumitrescu se afla pe stradă alături de soţul ei şi alte două femei. Se pare că vedeta avea câteva lucruri de aranjat, acestea fiind luate din portbagajul autoturismului său şi al soţului. Cu toţii au ajutat-o fără să clipească, tocmai pentru ca vedeta să nu facă pic de efort, dat fiind faptul că se află în ultimul trimestru de sarcină.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă, lejeră, Diana Dumitrescu a arătat că nu a acumulat foarte multe kilograme în sarcină. În picioare a optat pentru o pereche de sandale joase. Cu părul aranjat în bucle lejere, ochelari de soare şi o atitudine de divă, blondina a aşteptat să se asigure că totul este aşa cum îşi doreşte.

Ce probleme a întâmpinat pe parcursul sarcinii

Recent, Diana Dumitrescu a declarat că s-a confruntat cu mai multe probleme, însă este foarte atentă cu ea şi respectă indicaţiile medicului. „Deocamdată nu prea mai am voie să fac nimic. Mă aplec foarte greu, nu am voie să mă plimb. Am fost acum la Lisabona şi am zis măcar aşa puţin să mă plimb. Am mers foarte puţin pe jos. O să plec iarăşi, dar mai la plajă. O să stau sub umbrelă. Am voie să beau apă, beau cafea dimineaţa, este un tabiet la care n-am putut să renunţ. Am mai băut două degete de vin la o cină, mi-a zis doctoriţa că e ok„, a spus Diana Dumitrescu.