Anamaria Vasile

Bucurie mare în showbiz! Graviduța Ioana Grama s-a căsătorit civil. FOTO

Este mare bucurie în showbizul românesc! Astăzi, Ioana Grama s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, într-un cadru de poveste. Firește, într-o zi atât de importantă, Ioana a avut lângă ea familia, dar și toți prietenii.

Ioana Grama şi Alex, bărbatul care i-a cucerit definitiv inima s-au căsătorit civil astăzi, iar bucuria a fost cu atât mai mare cu cât în curând vor deveni și părinți pentru prima dată. Evenimentul a fost unul restrâns, căci Ioana Grama a avut alături familia și prietenii și totul a decurs ca în povești.

Într-un cadru perfect de vară, în natură, Ioana Grama și Alex au spus marele „da”, în aplauzele tuturor. Pentru ziua cea mare, graviduța Ioana Grama a optat pentru o rochie lungă, albă și extrem de vaporoasă, perfectă pentru vremea caniculară. Piesa de rezistență a fost fundița neagră de pe rochie, din zona pieptului, care s-a asortat foarte bine cu perechea de pantofi negri pe care i-a încălțat Ioana. Coafura vloggeriței a fost una lejeră, Ioana alegând să-și prindă părul într-un coc modern.


Make-up-ul a fost unul discret, dar scos în evidență de un ruj roșu care i-a venit de minune Ioanei Grama! Nici iubitul acesteia nu a fost mai prejos, căci Alex a îmbrăcat un costum gri, foarte elegant, la 4 ace.

Cei dragi i-au felicitat pe cei doi și s-au bucurat împreună de momente minunate, iar Ioana Grama a primit zeci de buchete de flori, pe care le-a și postat pe Instagram. Fanii vloggeriței au fost extrem de încântați de eveniment și i-au transmis acesteia și iubitului său cele mai frumoase și sincere urări de bine.