Anamaria Vasile

Marea zi a sosit! Ce face Tavi Clonda, cu câteva ore înainte de cununia religioasă cu Gabriela Cristea. FOTO

Pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda a sosit ziua cea mare, ziua în care își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. Cu doar câteva ore înainte de eveniment, Tavi Clonda le-a arătat fanilor lui de pe Instagram cum decurg pregătirile.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se căsătoresc astăzi religios, iar cu câteva ore înainte de marele eveniment, artistul le-a arătat fanilor lui cum decurg pregătirile. Mai exact, Tavi Clonda a mers la salon pentru a se aranja pentru cea mai importantă zi din viața lui. Pe lângă ținuta elegantă, Tavi pune foarte mult accent și pe aspectul fizic, așa că și părul are rosul luik, iar artistul vrea să aibă un aspect și o imagine de-a dreptul impecabilă!
Cum și unde se va desfășura petrecerea


În urmă cu scurt timp, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost invitați la emisiunea „Cool Summer Nights”, acolo unde au povestit totul despre marele eveniment din viața lor.

Cei doi vor avea o petrecere restrânsă, doar cu familia și apropiații, iar distracția va fi în toi chiar în curtea casei vedetelor, din Corbeanca. Cu toate acestea, Gabriela Cristea a mărturisit că botezul micuței Iris va fi un eveniment mai cu ștaif, mult mai mare și mai sofisticat.

Gabriela Cristea a mai dezvăluit la „Cool Summer Nights” că la intrarea în curte ea însăși a desenat un șotron, pe care invitații să se distreze și, de asemenea, amenajează un loc special de joacă pentru copii, pentru toți invitații ce vor veni însoțiți de prichindei.

„Deci 24 august facem cununia religioasă. Am făcut o probă, este aproape gata. O să mi se rupă și turta, am zis că Tavi să vină cu lăutari, cu alai. La petrecere o s avem un meniu tradițional care se va face tot la noi în casă, eu voi fi așa un fel de bucătar șef. O să avem sarmale! La botez va fi meniu internațional” a spus Gabriela Cristea, la „Cool Summer Nights”.