Anamaria Vasile

Câinele s-a plictisit să-şi aştepte proprietarul în maşină. Răzbunarea sa i-a făcut pe toţi să râdă cu poftă! VIDEO

Responsabilitatea faţă de animalele noastre de companie ne revine în totalitate şi uneori trebuie să răspundem cu multă promptitudine la reacţiile incredibile ale acestora.

Poate vă întrebaţi cum ar reacţiona un câine lăsat de stăpânul lui închis în maşină chiar şi pentru scurt timp? Privind aceste imagini veţi afla răspunsul şi fără îndoială vă veţi amuza instantaneu.

În timpul unei plimbări de weekend alături de cei doi patrupezi ai familiei, Melissa Tonkin din Altoona, Pennsylvania, a părăsit pentru puţin timp automobilul pe care l-a parcat în faţa unui magazin. Cei doi câini din rasa Airedale Terrier au rămas înăuntru să-şi aştepte stăpâna, însă se pare că acest lucru nu a fost deloc pe placul lor, mai ales al unuia dintre ei.

Pentru a-i atrage atenţia stăpânei că deja a întârziat prea mult, unul dintre câini s-a aşezat confortabil pe scaunul şoferului şi cu labele din faţă pe volan a acţionat la maxim claxonul. Instantaneu dinspre maşina s-a auzit sunetul caracteristic produs de claxon, iar acest lucru a fost auzit fără îndoială de stăpâna lor. Ea a realizat în acel moment că răbdarea patrupezilor ei a luat sfârşit şi este cazul să se întoarcă la maşină pentru a continua călătoria.

Fără îndoială că aceşti câini îşi iubesc mult stăpâna, dar nu au răbdare să aştepte atât de mult în acelaşi loc, mai ales stând închişi în maşină. Patrupezilor le place tare mult să călătorească, drept urmare i-au atras atenţia acesteia în cel mai amuzant mod. Inteligenţa câinilor este deja dovedită, iar aceste imagini nu fac altceva decât să confirme acest lucru.

Citeste si:

Cea mai lungă eclipsă de lună se apropie. Când va avea loc fenomenul astronomic extrem de rar

Cea mai lungă eclipsă de lună a scolului XXI se apropie! Luna Plină şi eclipsa de Lună vor avea loc în noaptea de 27 spre 28 iulie, fenomenul fiind unul extrem de rar şi de spectaculos.

Super-eclipsa se apropie cu paşi repezi. Astronomul Bruce McClure a afirmat că eclipsa de Lună va dura o oră şi 43 minute. Conform Tech Times, va dura aproximativ patru ore până când va trece de umbra Pământului.

Eclipsa din iulie va fi cu 40 de minute mai lungă decât Superluna albastră sângerie ce a avut loc în ianuarie 2018. McClure estimează că eclipsa totală de Lună va cuprinde eclipse parţiale ce vor începe de la 2:24 p.m. EST (21:24, ora României) până la 6:29 p.m. EST (01:29, ora României).

Eclipsa de Lună 2018 va fi vizibilă pe întregul glob şi va conţine culorile specifice ale unei „Luni sângerii”.

Această eclipsă de Lună din 2018 va avea o durată îndelungată din cauza datei în care are loc. Pe 27-28 iulie (în funcţie de locul în care te afli) are loc atât Luna Plină, cât şi apogeul lunar, când satelitul natural se va afla la cel mai îndepărtat punct de Pământ.

Astfel, aceste două fenomene ce au loc simultan provoacă o eclipsă lunară extinsă. Cea mai lungă durată a unui astfel de fenomen poate fi de o oră şi 47 de minute. Durata eclipsei totale de Lună din 27 iulie 2018 va fi de o oră şi 43 de minute. Eclipsa este vizibilă în întregime de pe teritoriul României la începutul serii de 27 iulie. Momentul maxim al eclipsei totale de Lună are loc la ora 23.22.