Anamaria Vasile

Cățelul vorbeste la bebelușul de doar cateva luni

Cainii pot fi un companion extrem de bun pentru copii.

Dragostea neconditionata a unui caine va infrumuseta copilaria micutului tau. Copii care cresc impreuna cu un patruped devin adulti mai responsabili si mai sociabili.

Unele rase de caini din natura lor, au un comportament foarte bun fata de copii. Dar nu fiecare rasa este pregatit sa traieasca impreuna cu copii galagiosi.

Daca te gandesti sa alegi un caine care sa creasca alaturi de copilasu tau, sau unul care sa fie alaturi de el sau ea ca un pazitor, sunt cateva rase de caini care sunt extrem de bune pentru a trai alaturi de copii.

Cand vei decide ce rasa de caine sa alegi, fii sigur ca acea rasa se va potrivi si spatiului, stilului de viata si atmosferei in care traiti.

Un Terra Nova probabil nu va fi cea mai buna alegere pentru un apartament mic si daca nu veti avea timpul necesar ca sa-l ingrijiti. Cainii au nevoie de spatiu, grija si alimentatie potrivita. Nu cumperi un caine daca nu ii poti asigura aceste lucruri elementale.

Acest cățel poartă o discuție minunată cu bebelușul, doar ei știind despre ce vorbesc și asupra cărui subiect argumentează fiecare atât de răspicat.

Neînțelegând limba celor doi putem să ne uităm doar la videoclip pentru a vedea cât de drăguți sunt ambii.

Iată cât de drăguț este cățelul în timp ce latră și cât de amuzant este bebelușul care îi răspunde înapoi, gesticulând și strigând din toate forțele.

Când treaba devine serioasă cățelul începe să fie agitat, iar bebelușul bate cu palma în podea, apoi totul revine la normal.

Se mai aude din când în când râsul celor care filmează.

Iată cât de frumos este acest videoclip.

Cei doi sunt cele mai drăguțe făpturi pe care le poți vedea.

Privește de ce!