Anamaria Vasile

Calități și defecte Balanță – e cea mai echilibrată zodie?

Calități:

Sunt persoane open-minded, generoase, foarte sociabile și preferă echilibrul dintre armonie și echilibru. Cheia vieții lor este echilibrul, chiar dacă uneori tind să facă excese. Au încredere în oameni și empatizează mult. Sunt gazde bune, diplomați, pașnici, sociabili, răbdători și sinceri.

Balantele iubesc armonia. Incearca intotdeauna sa obtina un echilibru. Admira lucrurile frumoase si se indragostesc de persoanele care au un suflet de aur.

Nativii din Balanta sunt foarte altruisti, renunta la interesele proprii pentru a nu rani sentimentele cuiva. Se ofera sa ii ajute pe cei aflati in impas, fara a sta pe ganduri.

Sunt foarte buni ca prieteni, sunt loiali si sensibili la ceea ce se intampla cu cei din jurul lor. Le place sa se afle in compania altora.

Defecte:

Pot deveni foarte instabili și, din cauza faptului că au încredere în oameni, pot fi foarte ușor dezamăgiți. De asemenea, nu pot lua hotărâri, au nevoie de mult timp de gândire pe tema unei alegeri.

Nu stau prea bine la capitolul la argumentarea opiniilor, dar nu pentru că n-ar ști cum s-o facă, ci pentru că sunt aerieni și pot fi distrași foarte ușor. În aparență, pot părea persoane dure, dar, de fapt, sunt extrem de vulnerabile. Pot fi leneși, indeciși, orgolioși, ipocriți, ușor influențabili, superficiali și snobi.

De multe ori mint pentru a nu strica armonia dintr-o relatie. Balantelor le plac escapadele si stiu sa asunda bine acest lucru daca se intampla.

Cedeaza repede in discutii contradictorii chiar daca stiu ca au dreptate, nu reusesc sa isi impuna punctul de vedere si sa argumenteze corect.

Balantele sunt persoane materialiste, posesive si foarte geloase.