Anamaria Vasile

Calitatile si defectele zodiei Fecioara, perfectionista horoscopului

Calități:

Sunt nativi loiali, atenți și preferă să analizeze orice situație din toate punctele de vedere. Sunt sociabili, dar foarte selectivi. Au un simț al rațiunii foarte dezvoltat, sunt persoane practice și sunt extrem de perfecționiste.

Fac tot posiblul să evolueze și să-și schimbe viața radical atunci când simt că ceva nu este în regulă. Sunt ordonați, organizați, practice, calmi, talentați și de încredere.

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt in general foarte ocupate. Intotdeauna sunt preocupate de ceva, si in timpul liber isi gasesc de lucru.

Isi organizeaza foarte bine sarcinile pe care le au de indeplinit. Sunt foarte practice si nu se dau inlaturi de la munca grea.

Fecioarele stiu sa obtina ceea ce vor si nu renunta usor la ceea ce si-au propus. Nativii din aceasta zodie sunt perfectionisti, incearca sa obtina maximum din ceea ce fac. Tintesc intotdeauna catre varf, nu se pot multumi cu putin.

Fecioarele muncesc din greu, nu pentru bani sau faima, ci pentru a duce la bun sfarsit sarcinile, lucru care le face sa se simta implinite.

Defecte:

Fecioarele sunt mult prea critice, cred ca numai ele sunt in stare sa duca lucrurile dificile la bun sfarsit.

Orice face altcineva este inferior unei Fecioare, in viziunea acestor nativi. Persoanele din aceasta zodie gesticuleaza in exces atunci cand explica ceva. Cateodata sunt foarte emotive.

Atunci cand au bani multi ii trateaza pe toti cu indiferenta.

Gândirea lor foarte critică le poate pune bețe în roate, pentru că pot descuraja oamenii din jur să facă lucruri. Acești nativi se răzgândesc foarte repede, așa că nu te grăbi să te faci planuri cu ei până nu ești sigur.

O altă mare problemă a lor este faptul că sunt foarte preocupați de partea materială a vieții. Pentru ei, confortul financiar este vital și nu-i înțeleg pe aceia care nu le împărtășesc opiniile.

Au fixuri pe care încearcă să le impună celor din jur și se agață prea mult de trecut, ajungând să fie pus în situații limită. Nu suportă ca lucrurile să fie în alt fel decât în felul în care ei îl stabilesc. Gelozia lor este, de cel mai multe ori, crâncenă și nefondată. Pot fi insenibili, agresivi, timizi, încăpățânați.