Anamaria Vasile

Calități și defecte Săgetător – cea mai imprevizibilă zodie

Calități:

Sunt genul de oameni nu care nu te plictisești. Sunt foarte veseli, extrovertiți, le place să glumească și vor să descopere cât mai multe lucruri.

Au spirit de aventură, le place să filosofeze și energia lor poate fi un adevărat stimul pentru cei din jur. Independența și răbdarea îi face să rămână mereu pe drumul cel bun. Sunt interesanți, indepedenți, optimiști, răbdători și sensibili.

Sagetatorii sunt persoane foarte corecte. Au o perspectiva matura asupra lucrurilor. Sunt foarte deschisi si toleranti cu cei din jur.

Intotdeauna tintesc spre varf, au standarde inalte prestabilite. Ii respecta si ii admira pe cei din jur. Nativii din aceasta zodie capata repede incredere in ceilalti si vor ca si acestia sa le acorde incredere.

Defecte:

Pot fi destul de imprevizibili și pot deveni agresivi atunci când ceva nu le convine. Au tendința să fie zgomotoși, rebeli și încăpățânați.

Pot fi iresponsabili, dezordonați, brutali, impulsivi, nestatornici, orgolioși și mult prea idealiști. Pot fi iresponsabili, neglijenți, nepoliticoși, de neîncredere și lipsiți de delicatețe.

Riscul prea mare pe care si-l asuma uneori acesti nativi, reprezinta o trasatura negativa, in conditiile in care de multe ori pierd.

Nu stau bine in plan financiar, urasc calculele si nu se gandesc cum sa isi imulteasca banii, sunt multumiti sa isi asigure strictul necesar.

Ii ranesc pe cei din jur, fara intentie, spunand lucruri sincere in momente nepotrivite. Se tin foarte greu de promisiuni, de cele mai multe ori nu reusesc sa le indeplineasca.