Anamaria Vasile

Calități și defecte Capricorn – ambițioși și reci

Calități:

Sunt ambițioși, decenți, oameni de succes cu principii pe care nu și le pot încălca. Nativii din Capricorn sunt persoane muncitoare, care se implică în tot ceea ce fac Sunt foarte buni lideri, de aceea pot ocupa poziții de conducere.

Sunt modești, liniștiți, ambițioși, fideli, sinceri, practici și realiști.

Nativii din Capricorn sunt foarte ambitiosi si obtin de cele mai multe ori ceea ce isi doresc.

Nu renunta niciodata la indeplinirea obiectivelor. Cand sunt determinati sa faca un lucru, intotdeauna reusesc. Capricornii se descurca foarte bine in mediul afacerilor si apreciaza banul la justa-i valoare. Nu sunt cheltuitori, dar cateodata fac exces.

Au un suflet mare, se implica in actiuni caritabile. Nu fug de responsabilitatile pe care le au si sunt foarte loiali.

Defecte:

Pot fi egoiști, reci, timzi, foarte emotivi și tind să devină buricul pământului atunci când nu au parte de atenție. Deși nu par, pot avea lipsă de empatie, pentru că uneori simt nevoia să se concentreze prea mult pe ei înșiși.

Faptul că sunt foarte emotivi și sensibili îi face adesea să sufere, pentru că sunt răniți de cei apropiați. Un alt defect al Capricornului este că poate avea mai multă încredere în oameni decât trebuie.

Vrea ca toti cei din jur sa fie adeptii principiilor sale. Ii priveste pe cei din jur cu dispret, se vede deasupra tuturor.

Interesul fata de lucrurile materiale este exagerat. Capricornilor le place sa aiba ceva de aratat, sa se laude cu ceva unic.