Anamaria Vasile

Calități și defecte Vărsător, cea mai sinceră zodie

Calități:

Nativii din Vărsător sunt spontani, open-minded și foarte creativi. Sunt romantici și le place armonia și liniștea. Sunt oameni care îi ajută pe cei care au nevoie și care nu așteaptă ceva în schimb, dar acest lucru îi face să fie dezamăgiți de cei ce profită de ei.

Nu le place să judece oamenii și nici să fie judecați. Sunt foarte raționali și le place să despice firul în patru.

Sunt familiști și fac totul pentru bunăstarea familiei. Pot fi misterioși, independenți, originali, atrăgători și buni la suflet.

Varsatorii sunt foarte sinceri si corecti, acestea fiind calitatile lor definitorii. Sunt oameni de cuvant, intotdeauna isi respecta angajamentele.

Nativii din aceasta zodie dau dovada de foarte multa toleranta. Respecta principiile celorlalti si sunt dispusi sa asculte si alte pareri.

Nu sunt in stare sa raneasca sentimentele altora. Sunt saritori in a-i ajuta pe ceilalti si dau dovada de mult altruism.

Defecte:

Pot fi foarte impulsivi și încăpățânați, excentrici, distanți, agresivi și nepăsători atunci când sunt răniți. Nu caută răzbunare, dar pot avea metode diferite de a face pe cineva să regrete.

Sunt persoane foarte emotive și această stare le poate provoca necazuri. Se plictisesc repede, pot părea indiferenți atunci când nimic nu le mai trezește interesul.

Sunt imprevizibili, dezechilibrați și malițioși.

Au o imaginati foarte bogata, dar uneori se pot face de ras cu ce au in gand. Nu sunt deloc realisti, de multe ori planurile lor dau gres.

Nu sunt sustinuti de cei din jur din cauza comportamentului lor neconventional. Pot fi putin excentrici.

Cateodata sunt atat de preocupati de gandurile lor incat pierd contactul cu realitatea.