Anamaria Vasile

Calități și defecte zodia Leu

Calități:

Sunt nativii teatrali ai zodiacului, pasionali și le place să fie admirați. Sunt sociabili, generoși și fac totul atunci când sunt implicați într-o relație, fiind gata să se sacrifice. Sunt nobili, educați, sinceri, loiali, pasionali, eleganți și carismatici.

Cei mai buni lideri sunt de cele mai multe ori nativi ai zodiei Leului. Sunt foarte buni organizatori si administratori.

Au o popularitate ridicata si au tendinta de a se impune in grupurile din care fac parte sau in care se integreaza. Trasatura pozitiva definitorie a acestei zodii este generozitatea.

Leilor le place sa ofere cadouri si sa ii bucure pe cei apropiati. Sunt adeptii principiului „cel mai frumos cadou, e sa poti darui”, se simt impliniti si fericiti cand reusesc sa aduca un strop de fericire in sufletul celorlalti.

Altruisti desavarsiti, Leii sunt, de asemenea, foarte ospitalieri. Au multa energie atunci cand se concentreaza pentru indeplinirea unui obiectiv.

Defecte:

Sunt și nativi care tânjesc după atenție. Nevoia de dramă îi face să intre în situații fără de scăpare, doar ca să simtă că ei sunt cei care încep sau sfârșesc lucruri. Vanitatea și supraestimarea de sine le aduce necazuri și îi fac pe cei din jur să-și dea seama că au, de fapt, două fețe.

Au tendința de a deveni foarte autoritari și simt nevoia de a avea controlul pe toate planurile. Pot fi posesivi, autoritari, orgolioși, duri, brutali, egoiști, materialiști și aroganți.

Din cand in cand, Leii au o atitudine aroganta, cred ca nimeni nu merita o pozitie de conducator, in afara de ei. Doar ei sunt in stare sa faca lucrurile sa mearga bine.

Au o parere extraordinar de buna despre ei, care, insa, nu reflecta realitatea. Unii Lei sunt foarte materialisti, ei privesc lucrurile doar prin prisma banilor.

Unora le place sa se implice sa ii ghideze pe altii si in viata privata a acestora.

Nativii din aceasta zodie au defectul de a-I critica, pe cei din jur, cu rautate.