Anamaria Vasile

Calitățile și defectele zodiei Gemeni

Calități:

Cei nascuti sub acest semn au o minte stralucita si extrem de rapida, pot face mai multe lucruri deodata. Sunt foarte deschisi si incearca sa invete cat mai multe lucruri noi. Analizeaza totul in detaliu.

Le place sa foloseasca capacitatile intelectului lor dezvoltat pentru a rezolva orice problema. Sunt foarte rationali, nu se lasa guvernati de sentimente.

Gemenii sunt persoane care au mai multe puncte de vedere cu privire la o singura problema, au o perspectiva multilaterala. Stiu sa ia decizii rapide si corecte.

Se adapteaza rapid situatiilor si mediilor noi sau dificile. Inventivitatea lor este iesita din comun, gasesc imediat cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor.

Sunt la curent cu toate noutatile, tin pasul in orice domeniu cu noile tendinte, poate de aceea reusesc sa ramana tineri in interior.

Sunt persoane extrem de sociabile și adoră să aibă în jur cât mai mulți oameni noi. Comunicarea este punctul lor forte.

Acești native sunt veseli, optimiști, au un șarm aparte, sunt foarte inteligenți și au un simț al umorului pe măsură. De regulă, sunt printre zodiile care au adevărate talente artistice. Sunt interesanți, independenți, flexibili, eleganți, veseli și sinceri.

Defecte:

Cateodata Gemenii incearca sa faca mai multe lucruri deodata dar au un rezultat negativ.

Sunt distrati si nu se pot concentra asupra unui lucru pe o perioada mare de timp. De multe ori li se pare plictisitor sa trateze totul cu seriozitate.

Nativii aflati sub acest semn creeaza impresia ca au cunostinte in multe domenii, insa totul este doar o impresie. O parte din Gemeni sunt foarte egoisti si nu se sfiesc sa jigneasca atunci cand sunt nervosi.

Dualitatea lor îi poate face să pară aroganți și insuportabili de către cei din jur. Pot spune aceeași poveste din nou și din nou, au tendința de a minți și, uneori, se interesează prea mult de viețile altora pentru că nu se pot ocupa de a lor înșiși.

Nu se pricep la empatie și nici la a-i asculta pe ceilalți. Bunăstarea materială este mai importantă decât cea spirituală, de aceea, vor căuta oameni care să aibă aceleași interese. Pot fi insensibili, mincinoși, nestatornici, zgomotoși și ipocriți.