Anamaria Vasile

Calitățile și defectele Taurului

Calități:

Nativii din aceasta zodie sunt cunoscuti pentru abilitatea lor de a se concentra dar si pentru tenacitatea de care dau dovada. Acestea sunt probabil cele mai bune calitati ale lor.

Socializeaza foarte bine cu ceilalti si sunt foarte saritori atunci cand li se cere ajutorul. Sunt foarte atasati de prieteni.

Taurii obtin intotdeauna ce vor prin perserverenta lor. Nu lasa neterminat un lucru inceput. Sunt persoane de cuvant, poti avea increde mare in acesti nativi. Cei nascuti in aceasta zodie au sanse mari sa aiba o viata de succes datorita calitatilor pozitive.

Invata foarte multe lucruri din experienta. Socializeaza cu foarte multe persoane, nu sunt critici si le place ca oamenii sa fie ei insisi.

Sunt foarte toleranti si incearca sa mentina pacea si armonia in sanul familiei. Taurii nu isi asuma riscuri ridicate, nu sunt adeptii principiului „totul sau nimic”.

Sunt persoane practice și prieteni loiali. Le plac relațiile serioase, sunt familiști și le plac lucrurile de calitate.

Sunt foarte buni strategi, le plac lucrurile sigure și de durată. Sunt persoane sociabile, dar uneori preferă să petreacă timp singuri sau doar cu partenerul de viață. Nu se plictisesc repede, pot rămâne toată viața lângă o persoană, dacă aceasta este cea potrivită pentru ei.

Defecte:

Cateodata Taurii sunt putin cam incapatanati. Nu analizeaza si punctele de vedere a celorlalti atunci cand si-au propus sa faca ceva si deja au un plan.

Pentru ceilalti acest lucru poate fi enervant. Taurilor nu le place sa li se spuna ce au de facut. Se enerveaza atunci cand cineva le spune ca fac un lucru gresit, chiar daca asa este.

Nu suporta sa fie contrazisi. Cativa nativi din aceasta zodie sunt foarte suspiciosi cu persoanele din jurul lor, chiar si cu cele apropiate. Li se pare dificil sa aiba incredere totala in cineva. De asemenea, nu pot ierta sau uita ceva usor. Taurii sunt materialisti si au momente cand sun de-a dreptul avari.

Au tendința să judece foarte mult, asta pentru că nu sunt așa de open-minded. Principiile lor sunt de regulă învechite. Sunt nativi încăpățânați și pot deveni geloși foarte ușor.

Se enervează foarte ușor și atunci tind să-i rănească pe cei din jur, fără să-și dea seama. Impulsivitatea nu este cea mai bună cale pentru ei de a reuși în viață. Pot fi conservatori, exagerat de pragmatici, încăpățânați, intransigenți, geloși, exagerat de posesivi, supărăcioși și materialiști.