Anamaria Vasile

Carmen Tanase, extrem de mandra de fiul ei: “In afara de Tudor, mare smecherie nu am facut”

Pe indragita actrita Carmen Tanase majoritatea inca o recunosc dupa rolul memorabil din serialul romanesc “Mostenirea”. Rolul “Flacaricai” a fost unul memorabil, iar lumea inca o striga asa pe strada. De atunci a mai avut nenumarate roluri, la fel de exeptionale, dar acela a atins inimile oamenilor.

A trecut prin multe incercari de-a lungul vietii, dar mereu a avut puterea sa zambeasca. Aceasta nu a avut in plan sa se faca actrita, ci isi dorea sa devina medic veterinar sau inginer zootehnist. In copilarie a fost greu de stapanit, fiind un copil rebel, dar si-a respectat mereu parintii. Carmen Tanase a studiat Actoria la clasa Olgai Tudorache, iar talentul ei i-a adus nenumarate proiecte, chiar dupa ce a terminat facultatea.

S-a indragostit de criticul de teatru Victor Parhon si au trait o frumoasa poveste de dragoste, incununata de fiul lor, Tudor. Din pacate, sotul sau era cu 17 ani mai in varsta decat ea, iar acesta a decedat cand ea era foarte tanara si a fost nevoita sa isi creasca singura fiul. Intre timp, Tudor Parhon are 29 de ani si s-a stabilit in Olanda, unde practica meseria de regizor.

Carmen Tanase recunoaste ca fiul sau este cea mai mare realizare a sa:

“Este o meserie de renuntari (…) Viata personala e un fiasco. In afara de Tudor (n.r. fiul sau), mare smecherie nu am facut in viata mea. Mi-am dedicat absolut totul profesiei. In meseria mea nu exista sa intarzii.

Eu sunt un om dezordonat, cand vin de la cumparaturi, las pungile in hol si le iau dupa trei ore. La cabina, eu imi pun lucrurile pe umeras, adica sunt alt om, e altcineva.”

“Este o meserie care te ține tânăr pe dinăuntru permanent, pentru că e o joacă, practic. Te joci de-a … și îți asumi destine și te confrunți cu ele la un moment dat, și asta te ține tânăr … Mie îmi vine și acum să merg la club”, a povestit Carmen.

Pe de altă parte, aceasta recunoaște că există și dezavantaje.

“Este o meserie de renunțări (…) Viața personală e un fiasco. În afară de Tudo (n.r. fiul) , mare șmecherie nu am făcut în viața mea. Mi-am dedicat absolut totul profesiei. În meseria mea nu există să întârzii. Eu sunt un om dezordonat, când vin de la cumpărături, las pungile în hol și le iau după trei ore. La cabină, eu îmi pun lucrurile pe umeraș, adică sunt alt om, e altcineva.”, a completat Carmen într-un amplu interviu ce poate fi urmărit marţi la “CulTOUR”, de la Happy Channel.

Tudor Parhon, băiatul lui Carmen Tănase, are 29 dr ani şi nu mai locuieşte în România. El a plecat la studii în străinătate şi s-a stabilit acolo. Fiul actriţei este regizor în Olanda.