Anamaria Vasile

Romică Ţociu şi Cornel Palade – Doi moroşeni la Bucureşti

Grupul format din cei doi, Romică Ţociu şi Cornel Palade, este unul dintre cele mai cunoscute grupuri umoristice ale României la ora actuală. Acestia sunt cunoscuţi dupa spectacolele de divertisment, însă şi după remarcabilele emisiuni prezentate de catre ei.

Au jucat împreună în diverse roluri si scenete, atat televizate, cat si organizate in diferite locatii din tara si strainatate.

Acestia au prezentat diverse jocuri interactive si de noroc, cat si seriale de comedie televizate.

In lumea televiviziunii s-au remarcat prin diverse emisiuni, cum ar fi: Tele Euro Bingo Show(o emisiune interactiva in care acestia ofereau premii jucatorilor – Antena 1), Facem cinste( National Tv), Meseriasii(ProTv), Bancher sau Somer(Antena1). Pe langa acestea ei au participat si in alte formate de televiziuni.

Cine este Romica Tociu?

La o cautare pe Google nu gasim decat minime date, precum:

„Romică Ţociu (n. 1962) este un actor român de etnie rromă, care formează un cuplu umoristic cu Cornel Palade.” (Wikipedia)

Cautand pe diverse site-uri am reusit sa facem o mica biografie.

Romica Tociu (n. 1962) este un actor roman , care formeaza un cuplu umoristic cu Cornel Palade.

Romica Tociu detine meseria de “Sculer matriter”. Acesta a inceput scoala la Sibiu, insa nu a rezistat si a fugit acasa. Ca sa nu fie pedepsit si sa se spele de rusine, mama acestuia l-a bagat ca lacatus mecanic la CFR, pentru ca terminase specialitate “sculer matriter”. Apoi acesta si-a urmat instinctul catre arta si teatru, devenind astfel cel mai mare actor amator de comedie.

Cine este Cornel Palade?

La fel ca si in cazul lui Romica, datele oficiale ale comediantului sunt rudimentare pe internet. Inca nu am reusit sa gasim mai multe informatii despre acesta.

Cornel Palade (n. 1952) este un actor român, care formează un cuplu umoristic cu Romică Ţociu.