Anamaria Vasile

Cât de bine arată Alexia, fiica Andreei Esca, în costum de baie!

În timp ce mama sa e destul de discretă în spațiul online, Alexia este, ca orice altă adolescentă, expansivă. Zilele trecute, adolescenta a postat o fotografie în care apare în costum de baie, cu care a stârnit admirația internauților.

Îmbrăcată într-un costum de baie întregi, negru cu buline albe, fiica Andreei Esca a făcut furori în mediul online. Tânăra are o siluetă de invidiat și nu se ferește să și-o arate. Reacțiile admirative n-au întârziat să apară. „Doamne, ești ca o zeiță, frumoasă fată” ori ”Ce corp frumos ai! Arăți foarte bine!”, au fost doar câteva dintre părerile laudative lăsate de cei din online.

Alexia Eram a terminat Liceul Francez din Capitală, iar apoi s-a îndreptat spre o facultate peste hotare. Ea a ales orașul Londra pentru a-și continua studiile, pentru care părinții ei plătesc o avere. Tânăra studiază marketing, publicitate și relații publice. Voi merge în Anglia, la UCA, University For the Creative Arts, unde voi studia marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei, declara Alexia anul trecut.

Un an de studiu costă aproximativ 15.000 de lire sterline, la care se adaugă cazarea, masa și transportul, cheltuielile dublându-se, ajungându-se la 30.000 de lire sterline pe an.