Anamaria Vasile

Diana și Meghan ar fi fost la cuțite, din cauza personalităților asemănătoare. Cine spune asta?

Meghan Markle a fost adesea comparată cu regretata Prințesei Diana, prin prisma jovialității, dar și a îndrăznelii sale. Tocmai faptul că cele două se aseamănă destul de mult ar fi dus, pare-se, la o relație încordată între cele două, dacă mama Prințului Harry ar fi trăit.

N-o zicem noi, ci Lady Colin Campbell, o doamnă din elita britanică, despre care se știe că a scris multe cărți despre familia regală, inclusiv o biografie a Prințesei Diana. Aceasta susține că Diana ar fi fost mai degrabă cucerită de modestia lui Kate, decât de îndrăzneala lui Meghan.

Asta și pentru că Meghan s-ar fi asemănat prea mult cu personalitatea Dianei: ”Cred că Meghan și Diana au personalități suficient de asemănătoare încât să fie o cauză de conflict între cele două. Au personalități foarte asemănătoare, ceea ce mă face să cred că ar fi apărut probleme la orizont. Nu e tocmai o coincidență că Meghan e o actriță, iar pe Diana toți o denumeau ”actrița”.

Totodată, Lady Colin susține că Meghan și-a dorit cu tot dinadinsul să devină prințesă și că a făcut în așa fel să ajungă la Palat. ”Sper că-și va satisface așteptările uriașe.”, a mai spus aceasta, înainte s-o descrie pe Meghan ca fiind o femeie cu o ”încredere în sine aproape deranjantă”.