Anamaria Vasile

Cât de întunecat este sufletul tău în funcție de zodie

Răutatea face parte din viaţă la fel de bine cum bunătatea ne defineşte natura umană, fiecare dintre noi având o latură pozitivă şi una negativă, iar proporţiile depind de cum ne formăm, dar şi de influenţele astrale.

Află, în funcţie de zodia ta, cât de predispus spre răutate eşti:

Berbec

Răutatea ta este una superficială care se materializează la exterior mai degrabă printr-o agresivitate verbală decât prin sentimente sau gânduri malefice.

Atribui etichete oamenilor mai repede decât ar trebui şi ai tendinţa naturală de a-i contrazice…

Taur

Vei părea rău atunci când laşi frâu celor două sentimente care te caracterizează în proporţii importante, dar nu definitorii: invidia şi zgârcenia.

De fapt, răutatea ta poartă doar aceste două nume şi de obicei este ascunsă de abilitatea ta de a disimula.

Gemeni

Dacă eşti născut sub acest semn astral, vei avea mereu abilitatea de a-i judeca pe ceilalţi – stă în firea ta şi te vei dezice greu de această povară. Aşadar, îi judeci şi, în plus, nu prea poţi ţine un secret.

Ar fi bine să te gândeşi de două ori înainte să jigneşti o persoană şi să devii conştient de faptul că nu toţi oamenii sunt limitaţi intelectual sau emoţional.

Rac

În mod paradoxal, dincolo de sensibilitatea care te caracterizează, ai o doză de cruzime care iese la iveală mai ales atunci când ceilalţi te dezamăgesc. Pentru tine, dictonul „între dragoste şi ură este doar un pas” chiar se aplică.

Iar când cineva intră în dizgraţiile tale, atunci vei avea tendinţa să-l critici şi să-l scoţi din viaţa ta complet.

Leu

Răutatea Leului se naşte din orgoliul său ce nu are limite. Îţi plac oamenii care te aprobă sau care chiar te linguşesc şi îi vei urî pe cei care nu fac asta pentru că nu poţi accepta, din fire, critica sau părerile mai dure ale celor din jur.

În acelaşi timp, răutatea unui Leu se poate întoarce chiar împotriva lui, având o oarecare predilecţie de a elimina, distruge ceea ce este valoros din viaţa lui, inconştient de multe ori.

Fecioară

Fecioara nu este rea, ci pare rea pentru că ea se naşte cu un scop precis – acela de a le oferi celorlalţi direcţii, de a le ordona.

Apoi, un om care aminteşte celorlalţi, în faţă, defecte sau care ţine lecţii de morală ca şi cum le-ar ştii aproape pe toate (ceea ce poate fi adevărat de multe ori) este perceput ca fiind arogant, implicit „al naibii”.

Adevărata răutate a Fecioarei iese la iveală abia atunci când urăşte cu adevărat pe cineva, iar atunci… dificil îi va fi celui care îi este duşman.

Balanţă

Pare că nu te implici niciodată suficient de mult în vieţile celorlalţi pentru că eşti foarte concetrat asupra propriei persoane – unii ar putea interpreta această atitudine ca pe o răutate.

De fapt, răutatea Balanţelor este direct proporţională cu tendinţa lor de a fi ignorante, deşi ele, de fapt, consideră inutil să urască pe cineva. Li se va părea că îşi consumă prea multă energie şi prea mult timp în van.

Mai mult, un nativ al acestei zodii nu va face niciodată rău efectiv, orice gând, sentiment negativ va rămâne la stadiu de teorie…

Scorpion

Un Scorpion ori urăşte, ori nu urăşte, iar atunci când o face el nu are limite. Ura lui este completă, până la finalul zilelor, se poate şi răzbuna prin răutăţi concrete –pentru Scorpioni nu există cale de întoarcere dacă sunt dezamăgiţi sau dacă antipatizează pe cineva.

Iar cea mai mare dezamăgire a lor are strânsă legătură cu natura lor posesivă şi extem de geloasă.

Săgetător

Nu eşti rău, eşti doar impulsiv şi în momentele de furie nu mai dai doi bani pe consecinţele vorbelor tale, dacă te-ai născut sub acest semn astral.

Dacă totuşi ai momente de răutate, acestea nu se vor manifesta niciodată prea mult, vor arde ca un foc mocnit, fără ca nimeni să îşi dea seama că ele există. Cel mult începi să ignori anumiţi oameni, fără să le declari niciun război.

Capricorn

Nativul din Capricorn devine răutăcios când cineva interferează cu scopurile lui personale la care ţine foarte mult – atunci poate deveni nemilos.

Cruzimea unui Capricorn are limite bine trasate pentru că, în esenţă, el este un personaj pozitiv, cu gânduri şi intenţii bune.

Vărsător

Vărsătorii sunt mai degrabă aroganţi decât răi. Ei nu duşmănesc, nu se răzbună, nu critică, dar sunt atât de mândri şi atât de mulţumiţi de propria persoană încât devine deranjant pentru cei din jur.

Dacă eşti Vărsător, le vorbeşti de sus şi le vei da impresia ca deţii mereu adevărul, ceea ce îţi va atrage antipatii nenumărate.

Peşti

Cel născut în zodia Peşti nu are un caracter intrigant, conturează răutăţi dintr-un orgoliu debordant, dar singura armă a sa este indiferenţa.

Uneori se exteriorizează prin scene cu ţipete, manifestând o violenţă trecătoare.