Anamaria Vasile

Horoscop chinezesc 2019 Mihai Voropchievici. Anul Mistrețului de Pământ

Anul nou chinezesc 2019, Mihai Voropchievici a făcut previziunile pentru Anul Mistrețului de Pământ. Pe 5 februarie intrăm în noul an chinezesc.

Ce ne aduce anul Misterțului (Porcului) de Pământ

Toate motivațiile și inițiativele pozitive ale zodiilor sunt bine venite. Nu este cazul să fiți negativiști este loc de comunicare foarte multă.

Noul an chinezesc aduce abundență din toate punctele de vedere.

Culorile norocoase în noul an chinezesc

Galben, gri, maro și auriu.

Horoscop chinezesc – Cifrele norocoase

2, 5 și 8.

Horoscop Chinezesc pentru fiecare zodie – Anul mistrețului de pământ

Șobolan
Este un an cu tensiuni în cuplu. Scapă de prieteniile false. Bani primești doar dacă muncești anul acesta. Este recomandat să faci economii, însă este obligatoriu să-ți plătești toate datoriile. Carieră. Nu cere și ți se va da. Sănătate. Lipsă de energie, mai puțin efort fizic, dar mai mult efort mental.

Bivol
Dragoste – relația se imbunătățește. Este un an bun pentru cei care nu au copii. Iar cei singuri își vor găsi partenerul.

Tigru
Dragoste – Viață sentimentală, ori vă refugiați în muncă. Sănătate – aveți energie scăzută, dar debutați cu energie mare lunile viitoare.

Iepure
Cei singuri găsesc dragostea în locuri noi. Cu banii veți fi stabili, doar dacă vă faceți bine planurile. Trebuie achitate datoriile vechi. Cu sănătatea veți sta bine, dar se recomandă să fiți atenți la ce mâncați.

Dragonul
Dragostea este la voi în creștere, poate să apară un copil dacă vi-l doriți. Fiți cât mai naturali, lăsați falsitatea. În cariera nu sunt schimbări mari. Sănătatea – nu vă mai stresați este recomandat să vă faceți analize și să mergeți la stomatolog.

Șarpe
Ascultă și de sfatul altuia. Cu banii veți avea turbulențe financiare, fii calm. Nu arunca banii pe nimicuri. În carieră fii concentrat, determinat și vei avea succes. Nu acționa pe impuls de moment.

Calul
Horoscop Chinezesc. Înțelegerea în cuplu este mai presus decât sexul. Fii atent la cum te comporți cu rudele. Iartă și încecarcă să le oferi celor dragi puțină dragoste. Cu banii vei sta bine, nu reușești să faci economii. În carieră este un an de socializare, pentru că poți convinge lumea din jur. Cu sănătatea vei sta bine, dacă ai grijă la alimentație și fă mișcare. Anul 2019 va fi mult mai bun decât 2018.

Maimuța
Ceva provocări în dragoste în primavară. Lăsați tensiunile. Cei singuri își găsesc perechea printre prieteni. Cu banii veți sta bine este un an bun de investiții în cămin.

Cocoș
Aveți grijă la sănătate și mergeți regulat la medic. Învață să socializezi și își va merge bine. Organizează-te pentru a obtine rezultate.

Câine
Nu la decizii majore în parteneriate sau cuplu. Dacă apar disensiuni nu da cu pumnul în masă. Nu împrumuta bani, fii calculat. În carieră încrederea în tine te ajută. Mizează pe intuiție sau instinct. Concentrează-te pe propria persoană.

Porcul
În dragoste este un an normal fară excese. Fiind anul tău nu vei avea parte de lucruri la superlativ. Apar situații favorabile pentru cei snguri. Nu riscați cu persoane prea puțin cunoscute să legați o relație. Puteți avea conflicte la locul de muncă. Atenție cum dialogați.

Capra

O energie tumultoasă vine în anul Mistrețului de pământ în sectorul zodiacal al zodiei Capră, care va face ca nervii acestor nativi, persoane calme de obicei, să se întindă la maximum și să cedeze. Cauzele nervozității vor fi schimbările bruște de situații și neînțelegerile cu partenerii de viață. Am putea spune că pe de o parte Universul vine să testeze răbdarea și iubirea necondiționată a nativilor din zodia Capră, iar pe de alta să le determine să traseze limite clare, pentru a se proteja în fața nedreptăților.