Anamaria Vasile

Cât de mult a slăbit Meghan Markle! Ducesa de Sussex a uimit cu noua siluetă

După nașterea bebelușului Archie, Meghan a rămas cu destul surplus de grăsime, lucru care s-a văzut în momentul în care și-a prezentat bebelușul lumii întregi. Însă, Ducesa de Sussex a vorbit despre acest lucru încă dinainte de sarcină, precizând că vrea să-i dea corpului timp să revină la forma inițială, fără să încerce diete drastice ori alte soluții rapide.

Ei bine, zilele trecute, Ducesa de Sussex a apărut în public a doua oară după ce a născut și deja a afișat o nouă siluetă. Fosta actriță a slăbit văzând cu ochii, iar silueta sa post-naștere este diferită de cea pe care a afișat-o la ședința oficială de la Castelul Windsor, din mai. Acum, Meghan are din nou o talie subțire, precum avea înainte de naștere.

Meghan a ales pentru această ieșire o rochie semnată de Stella McCartney, neagră, la care a asortat o pereche de balerini nude, semnați de brandul Aquazzura Deneuve. Ocazia cu care a apărut Meghan în public a fost vizitarea stadionului din Londra, în preajma jocurilor Invictus. După cum se știe, Prințul Harry are sub patronaj această competiție mondială.