Anamaria Vasile

Toată lumea o credea bolnavă de cancer, dar adevărul este altul. Cum arată Celine Dion la 51 de ani?

În ultimii trei ani, scurși de la moartea soțului ei, toată lumea se aștepta la ce este mai rău din partea lui Celine Dion. Asta pentru că artista a slăbit văzând cu ochii, ajungând să aibă o siluetă aproape scheletică. Ea, în schimb, a menționat întotdeauna că se simte OK și că a învins, în sfârșit, trauma suferită de pierderea soțului ei.

Ei bine, cele mai recente fotografii surprinse cu artista în vârstă de 51 de ani prin Paris elucidează misterul. Presa internațională a văzut, zilele acestea, o Celine Dion plină de viață și de sexualitate. Artista a schimbat ținută după ținută și a demonstrat că vârsta e doar un număr și nimic mai mult. E clar că Celine se simte foarte bine, că nu e vorba despre nicio boală.

Îmbrăcată într-un body minuscul, colorat, peste care a purtat o parka în același joc de culori, Celine și-a etalat silueta subțire și bine tonifiată. Toți au fost surprinși să vadă că artista lor preferată e atât de sexy și că nu mai ține cont de nicio inhibiție. Celine e pregătită să-și găsească jumătatea la trei ani de la moartea soțului ei.