Anamaria Vasile

Cauza accidentului lui Răzvan Ciobanu nu poate fi elucidată. De ce bat pasul pe loc anchetatorii

Se împlinește în curând o lună de când celebrul designer și-a găsit sfârșitul pe drumul DN 226 Năvodari – Săcele. Cu toate acestea, cei care se ocupă de acest caz sunt departe de a-și prezenta concluziile și de a furniza, familiei, prietenilor, dar și fanilor, o cauză oficială a accidentului petrecut pe 29 aprilie.

Și asta pentru că încă nu s-au făcut cercetările de rigoare. Deși imediat după accident, bordul electronic al bolidului de lux condus de Răzvan Ciobanu, un Range Rover, era ridicat pentru a-i face inspecția de rigoare, iată că nici acum, la trei săptămâni de la accident, nu s-a întâmplat. Chipurile, odată ajuns în București, cei de la reprezentanță l-au trimis mai departe, la firma-mamă, în America.

Așa se face că rezultatul anchetei din urma inspectării bordului electronic întârzie să apară pe perioadă nedeterminată. În urma acelei inspecții, s-ar putea afla viteza cu care mergea Răzvan înainte de impact, de câte ori s-a răsturnat, dar și din ce cauză. Toate aceste detalii se pot interpreta din „cutia neagră” a autoturismului.

Chipurile, vor inspecta și senzorii scaunelor, pentru a se elucida misterul dacă Răzvan Ciobanu era cu cineva în mașină sau nu la momentul producerii accidentului și acesta a fugit de la locul faptei. Toate aceste informații ar putea oferi o privire cât mai amplă asupra a ceea ce se întâmplat în acea noapte fatidică, în urma căreia designerul și-a pierdut viața.

Loading...