Anamaria Vasile

Îl mai știi pe pastorul din ”În al 7-lea cer”? Este un pedofil și a recunoscut toate ororile prin care au trecut victimele sale

Toți îl știu despre pastorul Eric Camden din serialul de succes ”În al 7-lea cer”. Ei bine, văzându-l acolo tată a șapte copii, nimeni nu credea că actorul ar putea avea o astfel de latură ascunsă în viața reală. Adevărul este, însă, cumplit: actorul este un pedofil și și-a recunoscut faptele.

Stephen Collins, căci acesta este numele lui real, și-a câștigat renumele într-un film în care juca rolul unui părinte iubitor și dedicat. În realitate, însă, actorul avea plăceri bolnave la adresa copiilor cu care interacționa. Acesta i-a recunoscut soției sale ( între timp au divorțat) că este pedofil, iar aceasta din urmă l-a rugat să meargă împreună la pedofil.

Soția sa a făcut imprudența de a-l înregistra pe actor cum mărturisește că a molestat mai multe fetițe, cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani, din Los Angeles și New York. Această măturisire video a ajuns la presa din Statele Unite ale Americii, iar în cele din urmă în mâna polițiștilor. Una dintre victime a acceptat să retrăiască coșmarul și a povestit, pas cu pas, ce i-a făcut actorul.

Victima și-a amintit că actorul îi făcea vizite nocturne, fiind îmbrăcat doar cu un prosop. Apoi, își dădea jos prosopul și o ruga să-i atingă părțile intime. În tot acest timp, la rându-i, o mângâia. După cum era de așteptat, după o asemenea mărturisire, actorul a căzut în mâinile poliției, care a anchetat cum s-au petrecut toate lucrurile și câte victime a făcut pastorul din ”În al 7-lea cer”.

Loading...