Anamaria Vasile

Ce a facut un politist in momentul in care s-a intalnit cu mai multi interlopi. S-a dus la bar si… “Pentru cel care injura”

Meseria de politist este una, teoretic, cinstita. Si grea daca tinem cont cu situatiile cu care se confrunta oamenii legii. Unul dintre acestia a tinut sa povesteasca o intamplare. Se afla alaturi de colegi la munca. Moment in care a dat peste mai multi interlopi. Ce a urmat este, de-a dreptul, fabulos!

“O patrula de politie poposeste la un fast-food in Bucuresti pentru a cumpara ceva de mancare. Intre timp, la fast-food soseste si o gasca de interlopi. Unul dintre acestia incepe sa foloseasca vorbe murdare si injuraturi pentru a ii irita pe politisti. Unul dintre politisti il roaga pe cel care injura sa inceteze, dar tipu isi continua sirul de injuraturi.

Interlopii comanda de mancare, iar cel care injura comanda o cafea. Atunci un politist se duce la masa acestora si ii spune vanzatoarei de fata cu ceilalti: ‘Cafeaua tipului asta o platesc eu. Macar atat sa fac si eu pentru cel mai bun informator al meu!’”, a tinut sa precizeze un om al legii pe un site de socializare.