Anamaria Vasile

S-a îndrăgostit de o fotografie pe Facebook și a început să-i trimită mii de euro online. Surpriza de care a avut parte un român din Germania când a deschis ușa casei: Nu a știut cum să mai scape:

Un bărbat plecat la muncă în Germania a avut parte de surpriza vieții atunci când s-a întors acasa.

Poliţiştii din Vatra Dornei au în lucru un dosar în care fac cercetări faţă de o femeie din localitate, acuzată de înşelăciune, reclamantul fiind un bărbat din Deva. Cei doi nu s-au văzut vreodată la ochi, având doar lungi discuţii în mediul online. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, care lucra în Germania, aflat în căutarea perechii, a început o relaţie virtuală cu o femeie care s-a ascuns în spatele profilului de Facebook „Pagina Bunicii”. În poza de profil este o femeie relativ tânără, care pare a avea o perucă pe cap. Cert este că bărbatul a crezut că vorbeşte cu femeia din acea poză, scrie Monitorul de Suceava.

Totul a mers bine până la prima întâlnire

Bărbatul susţine că i-a trimis femeii din Vatra Dornei 40.000 de euro, însă a putut deocamdată să dovedească că i-a trimis prin transfer bancar suma de 750 de euro, fără a o vedea vreodată la ochi. Când a ajuns la Vatra Dornei, pentru o primă întâlnire, bărbatul a constatat că nu-i răspunde nimeni. Idila virtuală s-a transformat în scurt timp într-un dosar penal al judiciariştilor de la Poliţia Vatra Dornei.