Anamaria Vasile

Ce au făcut Gabriela Cristea și Tavi Clonda, spre finalul petrecerii de nuntă. Au demonstrat că sunt cei mai moderni miri!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în cadrul unei ceremonii extrem de emoționante. Cei doi au ales ca petrecerea să se desfășoare chiar în curtea casei lor, iar împreună cu invitații s-au distrat până spre dimineață!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu pe data de 24 august și mai apoi s-au distrat până la orele dimineții, alături de invitații lor. Gabriela Cristea a avut 2 rochii în ziua cea mare, una extrem de elegantă pe care a îmbrăcat-o la biserică și una vaporoasă, perfectă pentru vară, în care a putut să danseze și să se desfășoare în voie la petrecerea de acasă.

Ma mult, Gabriela Cristea, dar și Tavi Clonda au demonstrat că au fost 2 miri extrem de moderni, căci după ce au schimbat fiecare câte 2 ținute, căci și Tavi a ales să-și schimbe costumul de la biserică, cei doi au îmbrăcat tricouri și pantaoni scurți, pentru a se simți bine până la orele dimineții.

Tavi Clonda, cu ochii în lacrimi în biserică
Cei doi miri și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu pe 24 august, după aproape șapte ani de relație. Emoțiile au fost atât de mari, încă Tavi Clonda nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a plâns pentru câteva momente, în timpul ceremoniei religioase. Totodată, Gabriela Cristea a vrut să facă un gest frumos pentru fetița ei, Thea Iris Selena, în această zi importantă și a ales să poarte un buchet de iriși.

Deși cei doi au ales să petreacă nunta într-un stil relaxat, în grădină, au promis, însă că botezul micuței Iris va fi mult mai grandios.