Anamaria Vasile

Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu fata din Galaţi găsită plină de sânge pe stradă! Cu cine a întreţinut relaţii sexuale

Apar detalii despre ceea ce s-ar fi întâmplat cu fata de 15 ani din Galaţi, găsită plină de sânge pe stradă.

Directorul adjunct DGASPC Galați, Ciprian Groza, a declarat că fata a plecat cu „învoire” la Iași din centrul de plasament și „s-a dus la prietenul ei, în vârstă de 15 ani, cu care se știa de o lună”.

Acesta a mai spus că fata nu a fost violată, ci a fost vorba de un act sexual cu care adolescenta a fost de acord. De asemenea, directorul adjunct DGASPC Galați, a mai spus că fata a fost consiliată şi ar fi declarat că nu a fost vorba de un viol.

De asemenea, fata ar fi declarat că speră ca iubitul ei să nu păţească nimic pentru că ea îl iubeşte.

Oamenii de pe reţelele de socializare susţin că fata a fost violată, iar duminică a fost operată.

„Fata este internată în spital, a fost operată aseară. Astăzi, împreună cu soțul meu am fost la spital și am vizitat-o. B, provine dintr-o familie defavorizată, părinții ei neputând fi lângă ea în aceste momente. B. a fost violată. Mâine ne vom duce din nou la spital și de asemenea la centrul de copii în îngrijirea cărora se afla ca să aflăm dacă organele s-au sesizat, dacă nu personal ne vom duce la secția de poliție! Nu putem lăsa lucrurile așa, se putea întâmpla oricărui copil!!! Nepăsarea și delăsarea din partea celor care ar trebui să ne protejeze viitorul țării ar trebui pedepsită, dar mai ales cel care a adus această copilă în această stare. Dacă sunt martorii ai acestui incident, vă rog, haideți să ne unim să o ajutăm, să i se facă dreptate B.!!!”, este mesajul apărut pe reţelele de socializare.