Anamaria Vasile

Mama Luizei Melencu, disperată după găsirea rămășițelor umane din lanul de floarea soarelui: „Aș vrea să trăiască Luiza”

Astăzi, pe baza spuselor lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au găsit rămășițe umane într-o pădure. Cu toate acestea, familia Luizei Melencu nu crede că sunt oasele fetei și susțin că aceasta trăiește. Astăzi, pe baza spuselor lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au găsit rămășițe umane într-un lan de floarea soarelui. Cu toate acestea, familia Luizei Melencu nu crede că sunt oasele fetei și susțin că aceasta trăiește.

În direct pentru Antena 3, mama Luizei Melencu susține că nimeni nu a anunțat-o că azi se fac căutări și spune că și-ar fi dorit să meargă acasă la Gheorghe Dincă, pentru a vedea dacă rucsacul găsit în locuința acestuia îi aparține fiicei sale. De asemenea, mama Luizei Melencu crede, în continuare, că fiica ei este în viață.

„Săptămâna trecută am vorbit cu procurorii. Marți au venit aici…Vrem să știm despre ce este vorba, nimeni nu ne anunță absolut nimic.Am aflat din presă că se fac căutări. Aș vrea să trăiască Luiza…Nu a fost nimeni alături de mine, am fost umiliți, tratați cu indifrență, am fost acuzați, duși la detectorul de minciuni…” a spus mama Luizei Melencu, la Antena 3.