Anamaria Vasile

Ce tinuta a ales Gabriela Cristea la botezul fiicei sale?

Zi mare pentru Gabriela Cristea şi Tavi Clonda. Astăzi o vor boteza pe cea de-a doua fetiţă, Thea Iris Selena, la o biserică din Corbeanca. Pe lângă cuplul Cristina Șișcanu – Mădălin Ionescu, nașii de botez și ai Victoriei, dar și de nuntă ai Gabrielei cu Tavi, Iris mai are doi nași.

„Azi o vom creştina pe fetiţa noastră cea mică, Iris!! Să aveţi cu toţii o zi binecuvantată!’, a scris Tavi Clonda pe Instagram.

Botezul, la care vor participa aproximativ 100 de persoane, va fi unul tradiţional, cu ursitoare, dar şi cu animatori pentru copii. „Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare, cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane. Este rezonabil. Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit’, a declarat Tavi Clonda la „Agenţia VIP’.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au început pregătirile cu câteva ore înainte, iar Iris nu a ţinut cont că machiajul mămicii durează foarte mult şi a dat semne că îi este foame. Astfel, în timp ce era machiată şi coafată, Gabriela o şi alăpta pe micuţă.

„Draga mamei, după Bella Victoria Margot nu am crezut că mai există altceva, tu ne-ai arătat ca Universul este surpinzător. Îți mulțumim că ne-ai ales ca părinți. Mami, tati și Suri te iubesc până la Cer și înapoi!!! #victorienii’, a scris Gabi Cristea pe Facebook.

Biserica din Corbeanca, acolo unde va fi creştinată a fost împodobită special pentru eveniment, iar cristelnița ornată cu flori de iris, numele purtat de fetiță. Trusoul de botez al fetiței Gabrielei Cristea este alb, ornat cu dantelă si inscripționat cu numele micuței.

Cu o seară înainte de botez, Gabriela şi Tavi s-au confruntat cu o mare problemă: fetiţa cea mare s-a îmbolnăvit şi din această cauză nu au închis un ochi toată noaptea.

Îmi e un pic frică, dar o botezăm pe Iris în aceeași biserică în care am botezat-o și pe Victoria. Și totul a fost bine. Nu am dormit aproape deloc azi-noapte, pentru că Victoria a făcut o enterocolită de la mare, dar asta este. Ne odihnim după ce se termină petrecerea’, a spus Gabriela Cristea înainte de a intra în biserică.

Micuţa Iris Thea Selena a fost agitată și a plâns în timpul slujbei de creştinare, în braţele naşei Cristina Şişcanu, însă Gabriela a alinat-o în fiecare clipă şi a avut grijă să nu-i lipsească nimic.

„Îmi doresc doar să fie sănătoasă, restul nici nu contează, că le facem noi”, a declarat Gabriela după botez.

Oana Roman, marea absentă de la botez
Joi noapte, Oana Roman a petrecut la botezul nepoţelului lui Romică Ţociu, aşa că la creştinarea lui Iris nu s-a mai simţit în stare să ajungă. Cu câteva ore înainte de eveniment, Oana a postat pe Instagram o serie de clipuri prin care îşi informează fanii că oboseala şi-a spus cuvântul şi nu se poate ridica din pat.

„După o lună de muncă şi mult stres, am căzut la pat. Toată lumea mă întreabă de unde am atâta putere, dar uite că uneori sunt momente când nu mai am atâta putere şi clachez. Am o stare foarte proastă, cu dureri musculare şi dureri de cap. Astăzi trebuie să merg la botezul fetiţei Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda şi, efectiv, nu ştiu dacă pot merge. Am nevoie de odihnă, că nu mă pot ţine pe picioare, dar mi-oi reveni eu…”, a spus Oana Roman pe Instagram, cu trei ore înainte de botez.

Petrecere grandioasă pentru Iris
„Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare decât cea de la nuntă, cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane. Este rezonabil. Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit. Botezul o să fie unul tradiţional, o să avem ursitoare, animatori pentru copii. La ora 11 se taie filmul pentru copii, inclusiv pe ale mele, vreau să le ducem la culcare pentru că pentru noi ora 11 este foarte târziu… Noi la 10 suntem cu toţii în pătuţ. Adică ele… O să facem şi un fel de dansul mirilor, o să fie… dansul botezului, o să fie interesant. O amestecătură frumoasă’, a declarat Gabriela Cristea pentru Wowbiz.

În urmă cu două săptămâni, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cununat religios, la patru ani de când deveniseră soți și soție în acte. Cei doi au împreună două fetițe, Victoria și Iris, cea mică, botezată astăzi.