Anamaria Vasile

Cristina Șișcanu, pregătită pentru botezul fetiței Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Ce ținută a ales?

Cristina Șișcanu a fost pregatita pentru botezul fetiței Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Soția lui Mădălin Ionescu a postat o fotografie cu ținuta pe care a ales-o special pentru acest eveniment.

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru botezul fetiței Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda?
Pentru ceremonia de la biserică, slujbă care a inceput la ora 17, Cristina Șișcanu a ales o ținută simplă, dar care amintește foarte mult de cele pe care femeile din familia regală britanică le poartă la evenimentele oficiale. Vedeta a îmbrăcat o rochie bleumarin, pe un singur umăr, cu volane și cu o lungime peste genunchi. Dacă ținuta este una aparent simplă, accesoriile sunt cele care, de această dată, fac diferența. Cristina Șișcanu a accesorizat rochia cu o pălărie discretă și o pereche de pantofi de culoare roșie, decupați în zona călcâiului.

Având în vedere că a decis să poarte o pălărie, de această dată una mult mai mică decât cea pe care a ales-o pentru nunta Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, Cristina Șișcanu a optat pentru o coafură simplă, prinzându-și părul în coadă. La capitolul machiaj, vedeta a ales ceva simplu, doar rujul roșu fiind pata de culoare.

Foto: facebook