Anamaria Vasile

Cea mai frumoasă discutie dintre BUNICA și NEPOTICA ei

Vezi cea mai frumoasă discutie dintre BUNICA și NEPOTICA ei de doar 2 luni a cucerit tot internetul !

Bunicii sunt una din cele mai importante comori binecuvantate pe care le-o putem oferi copiilor nostri. Este atat de placut sa vezi incantarea si stralucirea din ochii lor atunci cand vin in vizita.

Daca vei privi cu atentie in ochii bunicilor atunci cand isi privesc nepotii, vei observa o flacara pe care nu ai vazut-o poate niciodata atunci cand erai tu, la randul, tau copil. Tine minte, bunicii sunt o categorie de oameni cu totul aparte. Lasa-ti copilul sa traiasca aceasta experienta!

Bunicii sunt una din cele mai importante comori binecuvantate pe care le-o putem oferi copiilor nostri. Este atat de placut sa vezi incantarea si stralucirea din ochii lor atunci cand vin in vizita. Daca vei privi cu atentie in ochii bunicilor atunci cand isi privesc nepotii, vei observa o flacara pe care nu ai vazut-o poate niciodata atunci cand erai tu, la randul, tau copil. Tine minte, bunicii sunt o categorie de oameni cu totul aparte. Lasa-ti copilul sa traiasca aceasta experienta!

Mesaje pentru bunica scrie orice copil măcar o dată în viață. Fie că este ziua de naștere a bunicii, fie că este ziua mamei, fie că este orice altă sărbătoare, copiii simt nevoia să aleagă cele mai frumoase mesaje pentru bunica.

Bunicile copiilor mei sunt foarte departe de ei. Una este extrem de bolnavă, cu demență extrem de avansată, ceea ce înseamnă că nici un mesaj nu ajunge la ea, cealaltă este foarte bătrână și îi vede foarte rar. Cu toate acestea, de fiecare dată când le vizitează pe amândouă, cei mici desenează și confecționează tot felul de felicitări pe care vor să-și lase amprenta inocenței și a dragostei pe care ei o poartă pentru aceste femei din viața lor.

Și pentru că oricând este greu să găsim cea mai bună exprimare și pentru că mulți dintre voi cred că sunteți în situația noastră, am căutat îndelung și am scos cele mai frumoase mesaje pentru bunica:

Cele mai frumoase mesaje pentru bunica
„Orice casă are nevoie de o bunică în ea”

„Bunicile nu rămân niciodată fără îmbrățișări și prăjiturele pentru nepoți”

„O bunică este un pic dintr-un părinte, un pic dintr-un profesor și un pic din cel mai bun prieten”

„Cele mai bune momente sunt momentele cu bunica”

„Bunicile ne țin de mână doar pentru scurtă vreme. Însă ne păstrează în inima lor pentru totdeauna”

„Bunica are mereu timp pentru tine, chiar și atunci când restul lumii este ocupată”

„Bunica întotdeuna te face să te simți ca și cum te-ar fi așteptat toată ziua, iar acum ziua ei este completă”

„Pupici și răsfăț, părjiturele și bomboane, zilele petrecute cu bunica sunt întotdeuna cele mai dulci”

„Am un înger păzitor în rai, îi spun bunica”

„O nepoată umple inima unei bunici cu curcubeie”

„Bunica poate vedea ceea ce este invizibil ochiului, deoarece ea se uită cu inima”

„Tu ești mai mult decât o bunică pentru mine. Tu ești inspirația, un model adevărat. Te iubesc!”

”La mulți ani, bunica! Tu ești atât de specială încât ziua ta ar trebuie să fie „Ziua celei mai speciale bunici din lume” ca toată lumea să te poată sărbători”