Anamaria Vasile

Cum iti gasesti fericirea in functie de zodie

Deşi este poate cel mai greu de obţinut, acest lucru te va ajuta să duci la bun sfârşit toate celelalte dorinţe.

Află care e cheia fericirii tale în funcţie de semnul zodiacal.

Berbec

Învaţă să renunţi la gândirea negativă care te macină de o vreme şi să gândeşti doar pozitiv. Bucură-te de fiecare lucru bun care ţi se întâmplă zilnic şi fii atentă la detalii. Câteodată, o perspectivă diferită asupra vieţii îţi poate însenina o zi mohorâtă.

Taur

Ai tendinţa să dai vina pe alţii pentru nefericirea ta, când de fapt tu eşti sursa propriilor probleme.

Te-ai gândit că poate ar trebui să fii mai diplomată în relaţiile cu oamenii apropiaţi?

Nu eşti un om rău, însă modul în care spui lucrurilor pe nume îi deranjează pe cei din jurul tău. Pentru a fi cu adevărat fericită, trebuie să renunţi la acest obicei toxic.

Gemeni

Este perioada în care poţi obţine tot ce îţi doreşti, dacă dai dovadă de răbdare şi ambiţie. Fii hotărâtă şi nu regreta alegerile pe care le iei. Datorită capacităţilor tale intelectuale, vei reuşi să deschizi multe uşi.

Rac

Uneori, eşti atât de bună la suflet, încât ajungi să ai de suferit după ce îi ajuţi pe cei din jurul tău. Poate ar fi mai bine să te pui pe tine pe primul loc şi să nu îţi mai pese atât de mult de nevoile celorlalţi. Unele persoane profită de naivitatea ta şi te fac să suferi.

Leu

Fericirea ta constă în a avea cât mai mulţi bani. Îţi place să trăieşti cât mai bine şi să nu duci lipsă de nimic, motiv pentru care ar fi bine să munceşti din greu dacă nu vrei să plângi la sfarsitul anului. Banii reprezintă putere pentru tine.

Fecioară

Pentru a găsi fericirea, e important să fii împăcată sufleteşte cu tine însăţi. Renunţă la tot ce te-a făcut să suferi în trecut, desprinde-te de persoanele toxice din viaţa ta şi axează-te pe lucrurile care îţi fac plăcere.

Balanţă

Nu vei fi fericită pe deplin până nu te vei îndrăgosti cu adevărat de cineva. Singurătatea îşi spune cuvântul, aşa că e timpul să îţi iei inima în dinţi şi să devii mai sociabilă. Nu îţi mai fie teamă de eşec, căci el există doar în mintea ta.

Scorpion

Dacă cineva te-ar întreba ce înseamnă fericirea, ai spune simplu: nu ştiu. Încă nu ţi-ai dat seama de lucrurile care te fac fericită cu adevărat, dar asta nu înseamnă că nu ai ceva în minte.

Îţi place să sari în ajutorul celor din jur, iar pentru tine familia joacă un rol important. Vei fi alături de ea şi anul acesta!

Săgetător

Încearcă să te implici mai mult în activităţile profesionale, deoarece satisfacţiile vor fi pe măsură. Arată-le superiorilor tăi că îţi meriţi statutul şi fă-i mândri pe cei dragi cu evoluţia ta. Se anunţă o perioada buna pentru tine.

Capricorn

Nu ai nevoie de foarte multe lucruri pentru a fi fericită! Poate doar o ceaşcă de ceai şi o carte bună. Nu uita să mai iei o pauză din când în când de la rutină şi să te relaxezi. Ai nevoie de multă odihnă, aşa că încearcă să nu te suprasoliciţi încă de la începutul anului.

Vărsător

Nu eşti fericită dacă nu ai familia aproape şi dacă cineva nu îţi spune o vorbă bună atunci când ai nevoie. Încearcă să petreci mai mult timp cu cei apropiaţi şi să faci şi ceea ce le place lor. Învaţă să te adaptezi după nevoile tuturor.

Peşti

Un urmatoarele luni, fericirea ta vine la pachet cu natura. Vei fi mai fericită dacă vei călători, vei descoperi locuri noi şi vei avea ocazia să mulţumeşti Universului pentru tot ceea ce ai. Nu ar strica să îţi iei o vacanţă mai mare!